Universitati din peste 10 tari vor fi online, pe 8 aprilie pentru a-si prezenta ofertele educationale

RIUF – The Romanian International University Fair este cel mai mare eveniment educational din Sud-Estul Europei dedicat tinerilor unde, in cei 16 ani de activitate, peste 250.000 de elevi și de studenti au aflat toate informatiile necesare pentru admiterea la universitati din Europa, Asia și America de Nord. Sub deviza „sanatatea pe primul loc”, pe 8 aprilie 2021, evenimentul revine cu o noua editie online, cu participare gratuita.

60 de universitati din 10 tari si peste 6.000 de programe de studiu pentru licenta, masterat si doctorat
La editia cu numarul 28 (3 in mediul online) vor participa reprezentantii a peste 60 universitati din 13 tari, printre care si Marea Britanie, Olanda, Germania, Belgia sau Romania. Vizitatorii pot discuta direct cu acestia prin video call, chat sau pot descarca gratuit resurse pentru a afla informatii despre peste 6.000 programe de studiu (licenta, masterat si doctorat) din peste 20 de domenii de studiu: Business, IT & Computer Science, Drept, Medicina, Asistenta Medicala, Management, Arte si Design, Management, Marketing & PR.

Cei care cauta informatii despre studiul in Romania si in strainatate au la dispozitie ziua de 8 aprilie, intre orele 12:00 si 18:00 pentru a afla toate raspunsurile legate de: procesul de admitere, taxe de scolarizare, burse, surse de finantare, viata in campus, suportul pe care il au pentru a-si maximiza sansele de admitere de la reprezentantii directi ai universitatilor internationale si de la consilierii educationali prezenti la eveniment.

Universitati de top accesibile, la doar un click distanta
Chiar si in contextul COVID-19, RIUF reuseste sa stranga intr-un spatiu comun universitati cunoscute, care si-au adaptat activitatea cerintelor actuale.

La eveniment vor fi prezente universitati cu programe de top recunoscute la nivel international, printre care University of Sussex (locul 160 la nivel mondial), Coventry University, University of Essex, KU Leuven (locul 45 la nivel mondial), University of Groningen (locul 80 la nivel mondial) si EICAR, The International Film & TV School, Paris.

Studiul in strainatate este accesibil si pentru cei care au o medie de admitere peste 7,5 in examenul de bacalaureat. Cateva universitati care si-au anuntat prezenta si au media de pornire pentru admitere de 7,5 sunt HAN University of Applied Sciences, Falmouth University, Breda University of Applied Sciences, Buckinghamshire New University, Bangor University, University of Roehampton, University of Greenwich, dar si universitati de top mai sus mentionate, precum University of Sussex.

YouForum – conferinta dedicata 100% nevoilor elevilor de liceu si studentilor
In cadrul conferintei RIUF YouForum, cuvantul de baza este inspiratie. De-a lungul timpului, atat la editiile fizice, cat si la editiile online, sesiunile de discutii s-au concentrat pe pregatirea tinerilor pentru viaaa de studenti si viitori profesionisti, totul prin puterea exemplului.

Editia aceasta temele de discutie vor fi Online versus Offline în 2021, Singur impotriva lumii: cum imi infrang teama de respingere?, Esec si Evolutie. Pasii spre o cariera de succes, All-in-One: Ce cariera mi se potriveste?, Leadership in the Digital Age si Studiul in strainatate vs studiul in Romania: ce mi se potriveste cel mai bine?, iar elevii si studentii de toate varstele sunt asteptati sa participe in numar cat mai mare.

Toti cei interesati de eveniment se pot inscrie gratuit pe www.riuf.ro.

INFO

RIUF

www.riuf.ro

Facebook.com/RIUF

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: