Universitati de top la Iasi / RIUF 19

10_cover_fb_is

Universități în top 100 mondial și informații despre bursele alocate studenților români la RIUF-The Romanian International University Fair

Marti, 4 octombrie, la Palas Congress Hall, va avea loc cea de-a 19-a ediție a celui mai mare târg internațional de universități din Europa de Sud Est. Peste 50 de universități, dintre care 10 aflate în top 100 mondial, informații despre bursele și sursele de finanțare puse la dispoziție de acestea și peste 5.000 de programe de studiu din care pot alege îi așteaptă pe cei care vor participa la RIUF- The Romanian International University Fair.

Peste 10  universitati aflate în top 100 mondial si alte peste 10 universitati aflate pentru prima data la un eveniment in Romania participa la RIUF.

Peste 50 de universități și instituții de învățământ din România, Elveția, Franța, Germania, Olanda, USA sau Danemarca vin să ofere vizitatorilor târgului informații valoroase despre peste programe de studiu la nivel licență, masterat și doctorat, dar și despre bursele și sursele de finanțare la care pot avea acces tinerii români care aleg sa învețe mai departe în România sau în străinătate.

Printre universitățile de top prezente la RIUF Iași se numară și:
•    University of Groningen – a 7a universitate în Olanda și a 70a la nivel mondial
•    Radboud University, aflată în top 5 universități din Olanda și în top 100 mondial
•    The University of Sheffield, aflată pe locul 84 la nivel mondial

Informaţii despre fonduri de burse în valoare totală de 3.000.000 euro
Pe parcursul celor două zile de târg, participanţii pot afla informaţii practice şi de actualitate despre programele de studiu oferite, sursele de finanţare şi bursele la care au acces. La ediţia din această toamna, vizitatorii pot afla mai multe detalii şi despre:
•    Fond de burse de 1.500.000€ de la DAAD pentru licență, master și doctorat;
•    Burse de la Coventry University doar pentru studenții români;
•    Burse de până la £3.000 la University of Greenwich pentru rezultate peste 9 la examentul de Bacalaureat;
•    Burse între £1.000 și £3.000 la Nottingham Trent University pentru studenții romani

Te înregistrezi online şi primeşti după eveniment o oferta personalizată de studii
Pentru a participa la târgul internaţional de universităţi RIUF trebuie să completezi formularul online de pe www.riuf.ro/register. Înscrierea pe site îţi permite accesul pe toată durata târgului, inclusiv la prezentările susţinute de către reprezentanţii universităţilor din cadrul evenimentului şi, la finalul târgului internaţional de universităţi, vei primi o oferta personalizată de studii în funcţie de domeniile şi ţările tale de interes.

Vino şi tu în această toamna, pe 4 octombrie, la RIUF Iaşi să te întâlneşti cu reprezentanţii celor peste 50 de universităţi prezente şi află care sunt paşii pe care trebuie să îi faci pentru a studia la universitatea pe care ţi-o doreşti.

INFO

RIUF

www.riuf.ro

www.facebook.com/RomanianInternationalUniversityFair

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: