Hora „Uniti Salvam Toata Romania” la Iasi pe 24 ianuarie

uniti-salvam-toata-romania-iasi-ziua-unirii-24-ianuarie-2014-afis24 ianuarie este o zi cu o semnificație aparte pentru mulți români, motiv pentru care politicienii profită de ocazie pentru a face promisiuni deșarte, pentru a face băi de mulțimi printre oameni aduși cu autocare, pentru a slăvi memoria eroilor căzuți, mimând cinstea și onoarea. Întreaga clasă politică a transformat această sărbătoare într-un prilej de circ electoral, prin care încearcă să mascheze minciunile, sfidarea și disprețul față de cetățeanii pe care ar trebui să îi reprezinte.

Vineri, 24 ianuarie 2014, vrem să arătăm că nu mai tolerăm impertinența lor, să demonstrăm că nu ne mai este teamă de statutul lor, să dovedim că ”toamna românească” ne-a învățat ceea ce înseamnă cu adevărat unire și cât este ea de importantă în lupta împotriva unei clase politice care își urmărește propriul interes, cu prețul libertății si a drepturilor noastre fundamentale.

Vineri, 24 ianuarie 2014, ne întâlnim la ora 11.00 în Piața Unirii (în fața Cinematografului Victoria) pentru a pregăti o întâmpinare așa cum merită exponentul actualului guvern, Victor Viorel Ponta. Vom cânta, vom scanda și vom dansa Hora ”Uniți Salvăm Toată România” pentru a demonstra faptul că unirea este a noastră, a cetăţenilor, şi este îndreptată împotriva lui Ponta şi restul clasei politice.

Pentru a fi vizibili și ușor de recunoscut unii între alții, aduceți cu voi un morcov, pentru a i-l arăta lui Ponta! Morcovul va fi simbolul prin care vom ilustra minciunile lui Ponta, dar va fi şi avertismentul nostru pentru el. De ce? Pentru că morcovul pe care ni-l vinde îşi are locul în altă parte!

Veniți și cu pancarte, cu steaguri, cu mesaje scrise sau imprimate prin care să vă adresați lui Ponta și restul parlamentarilor. Aduceți instrumente care să facă gălăgie, pentru a fi siguri că nu vom fi nevoiți să ascultăm minciunile politicienilor.

[Important] Această acțiune paşnică (!) este organizată de societatea civilă – simpli cetăţeni neafiliaţi nici unui partid politic! Orice încercare de a deturna caracterul non-violent sau de a politiza manifestarea va fi întâmpinată cu delimitarea față de perturbatori și de semnalarea acestora forțelor de ordine, în cazul în care se consideră necesar acest lucru.

INFO

www.facebook.com/pages/Uniti-salvam-rosia-montana-iasi

www.facebook.com/events/622982277739642

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: