Uniti la distractie

Uniti la distractie - Complex Popas Pacurari

Pe 24 Ianuarie  – Restaurant Complex Popas Păcurari – dă strigare în toată tara. De Ziua Unirii suntem „Uniti la Distractie”, astfel că întreaga echipă a restaurantului vă asteptăm la o petrecere românească unde se va  dansa până dimineată.

Am pregătit pentru invitatii nostri, alături de băuturile alcoolice si non-alcoolice,  o delicatesă culinară realizată de bucătarul sef Lucian Romeo Smith. Pe lângă acest preparat inedit, vom avea un desert oferit din partea casei si nu vom renunta nici de această dată la obiceiurile românesti. Vom întâmpina petrecăretii cu pălincă de casă si traditionalul colac cu sare”, au precizat reprezentantii Restaurantului Complex Popas Păcurari.

Buna dispozitie va fi asigurată de către Bogdan Chiroscă si Concert Band – formatia restaurantului. Din repertoriul serii nu vor lipsi romantele, doinele sau vestitele hore si sârbe moldovenesti.

INTRARE SI REZERVARI

Petrecerea va începe la ora 20.00 iar pretul unui meniu este de 45 de lei. Hai să dăm mână cu mână la o petrecere marca Complex Popas Păcurari. REZERVĂRI: 0756.166.400

INFO

Complex Popas Păcurari

www.complexpopaspacurari.ro/

www.facebook.com/ComplexPopasPacurari

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: