UNITED, o poveste magica despre frumusete, spirit si emotie

UNITED, un spectacol total de sunet, lumini si efecte speciale semnat Bogdan Ota va avea loc pe 26 si 27 februarie, ora 19:00, la Casa de Cultură a Studentilor Iasi.

Peste 50 de artisti, muzică, balet si proiectii video se întâlnesc într-un spectacol fabulos despre conexiunea spirituală dintre oameni si depăsirea iluziei separării. Un spectacol ce avertizează asupra necesitătii întoarcerii la esentă – Iubirea. Publicul se va întreba cu sigurantă, la final, de ce progresul tehnologic este atât de rupt de cel spiritual, între cele două existând aproape o relatie de antagonism, nicidecum de potentare reciprocă.

Artele se reunesc pe aceeasi scenă într-un spectacol tulburător, ce-si propune să recreeze legătura sufletească profundă dintre oameni prin frumusete si emotie, dincolo de orice bariere fizice, mentale, etnice, religioase sau geografice. Fanii ieseni ai artistului vor avea parte de o surpriză importantă cu ocazia acestui concert. Bogdan Ota va prezenta în primă auditie compozitii ce vor fi incluse pe viitorul său album, pe lângă lucrările muzicale incluse pe primul său CD intitulat ”Day of Wrath”, produs de casa de discuri Electrecord.

Bogdan Ota este unul dintre cele mai sonore nume din industria muzicală contemporană si unul dintre artistii români cu cea mai spectaculoasă ascensiune din ultimii ani. Absolvent al Universitătii de Arte ”George Enescu” din Iasi, artistul român a ajuns extrem de cunoscut si apreciat în întreaga lume o dată cu participarea sa la competitia ”Norway Got Talent”, în 2011, unde a înregistrat un succes fulminant.

Ce spun criticii din România si din străinătate:
Si totusi există metereze în care lupta nu se isprăveste, în care artistii cu har nu vor să cedeze fast-food-ului cultural devastator, cel care asfixiază, neîndurător, arta adevărată. Bogdan Ota, cu muzica lui, este în linia întâi” [Sergiu Alex, autorul cărtii ”Bogdan Ota si pianul care apropie Cerul”]

Bogdan Ota este un compozitor de elită. Îndemânarea muzicală cu care se miscă si întelegerea structurii compozitionale de care dă dovadă sunt cu adevărat o raritate. Temele cu o puternică încărcătură emotională stau alături de pasaje linistite de parcă ar fi modelate din aceeasi materie. Albumul «Day of Wrath» confirmă faptul că orice discutie despre un succesor natural al lui John Williams este incompletă fără a lua în considerare numele lui Bogdan Ota” [Wildy Haskell, editor la Wildy`s World si reviewer pt. Indie-Music.com]

Unii muzicieni compun muzică pop si rock înainte de a-si încerca mâna cu soundtrack-urile pentru film. Ota, pe de altă parte, sună predestinat să fie un creator de muzică de film” [Dan MacIntosh, critic muzical]

Fanii, după concertul din Cluj din 27 februarie 2013:
Multumesc Bogdan, m-ai facut să realizez în această seară că sufletul meu este capabil de mai multe sentimente simultan… si râdeam în acelasi timp…, eram supărat si furios, fericit si motivat, îndrăgostit si optimist, iertător, dar cel mai presus… bucuros să fiu pe acest pământ, mândru că sunt român.” (George Dascălu)

Doamne, cum a putut fi la concertul din seara asta! Bogdan Alin Ota e incredibil… e capabil de o asa conectare încât am fost mută o seară întreagă…. am plâns, am trăit, am oftat între piese – parcă numai atunci respiram si eu…. wow…” (Maria Bar)

BILETE

Biletele se gasesc la agentia de bilete a Casei de Cultura a Studentilor si in Palas Mall. Telefon pentru rezervari: 0749 052 323 si 0743 189 028. Exista la vanzare patru tipuri de bilete: 40, 60, 80 si 100 lei

INFO

www.BogdanOta.com

www.facebook.com/BogdanOtaOfficial

www.youtube.com/user/BogdanOta

twitter.com/BogdanOta

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

3 comentarii la “UNITED, o poveste magica despre frumusete, spirit si emotie”

 1. Student says:

  Rectific:Se fac reduceri pentru studenti?

  1. admin says:

   Salut,

   Din cate stim noi, nu! Totusi, vom intreba organizatorii.

 2. Student says:

  Cumva reduceri pentru studenti

Scrie un comentariu: