United Business Center aniverseaza 5 ani: Les Elephants Bizarres, Moonlight Breakfast şi MC George Vintilă

Afis ubs

United Business Center, componenta office a ansamblului urbanistic Palas Iaşi, aniversează cinci ani de la inaugurare, printr-un eveniment dedicat special celor 3.000 de persoane care lucrează în clădirile de birouri.

Joi, 10 septembrie 2015, Palas va sărbători 5 ani de activitate a United Business Center (UBC), brandul asociat clădirilor office din ansamblul multifuncţional din centrul oraşului. Aniversarea va fi marcată printr-un concert la care invitaţi speciali sunt cei peste 3.000 de angajaţi ai companiilor prezente în clădirile de birouri.

Evenimentul va avea loc în Parcul Palas, de la ora 19.30, când vor urca pe scenă două trupe alese în urma unui sondaj realizat în rândul acestora: Les Elephants Bizarres şi Moonlight Breakfast.

Totodată, vor avea parte de concursuri cu premii, cadouri surpriză, dar şi de o proiecţie aniversară pe Palatul Culturii. În plus, MC George Vintilă va anima atmosfera.

UBC Palas – cel mai dorit loc de muncă din Iaşi

Prima clădire de birouri sub brandul UBC a fost deschisă în ansamblul Palas în septembrie 2010. În cei cinci ani de activitate, UBC a devenit centrul de business al Iaşului, ajungând la patru clădiri office clasa A, cu 38.000 mp, iar alte două imobile se află în construcţie. UBC reprezintă locul unde lucrează peste 3.000 de persoane, în cadrul a circa 40 de companii naţionale şi multinaţionale. Printre chiriaşii care au ales spaţiile office de la Palas se numără nume importante din domenii precum IT & Outsourcing, servicii bancare, consultanţă financiară şi servicii medicale.

Planurile de consolidare a brandului UBC continuă, prin cele două clădiri de birouri aflate în amenajare în ansamblul Palas. UBC 5 va avea o suprafaţă închiriabilă de 15.000 mp şi va fi finalizată la sfârşitul acestui an, iar UBC 6, de 9.000 mp, va fi inaugurată la începutul lui 2016. În cele două imobile office clasa A vor lucra alte aproximativ 3.000 de persoane.

Brandul UBC este prezent şi la Cluj-Napoca, prin două clădiri de aproximativ 17.500 mp, situate în imediata proximitate a Iulius Mall Cluj. Experienţa în dezvoltarea şi operarea spaţiilor office va fi implementată şi la Timişoara, unde grupul Iulius va impune noi standarde pe piaţa din România, prin cei 131.000 mp pe care îi va realiza în ansamblul urbanistic multifuncţional Openville. În total, vor fi construite şapte imobile, printre care şi cea mai înaltă clădire din România, cu 155 m înălţime şi 27 de etaje. Lucrările de construcţie vor începe în această toamnă.

INFO

Palas Mall

Stra. Palas 7A, Iasi

Web: www.palasmall.ro

FB: facebook.com/palasiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: