Unități salvatoare la Centrul de Transfuzii din Iași

În perioada 8 – 10 ianuarie 2019, la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Iaşi de pe Strada Nicolae Bălcescu nr. 21, între orele 7:00 – 13:00, sunt așteptați să doneze sânge angajații unor multinaționale ieșene.

Aceasta este o inițiativă a patru studente de la specializarea „Comunicare și Relații Publice”, din cadrul Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice a Universității „Alexandru Ioan Cuza”.

O echipă de proiect formată din patru studente a demarat o campanie de relații publice cu scopul de a crește rezervele sangvine, cât și pentru a stimula donarea de sânge în rândul persoanelor eligibile. Cu sprijinul Centrului de Transfuzie Sanguină din Iași, echipa „Underline” le-a propus anagajaților multinaționalelor ieșene să dăruiască câte o „unitate salvatoare” de sânge care poate salva trei vieți.

Criteriile de eligibilitate precum și câteva indicații înaintea donării pot fi găsite pe site-ul Centrului de Transfuzie Sanguină din Iași: http://www.crtsiasi.ro/inaintea_donarii.html.

Pe parcursul celor trei zile de donare (8, 9, 10 ianuarie), inițiatoarele campaniei, Benedic Andreea, Chiper Alina, Lupu Elena și Sticea Roxana vor fi prezente la centrul de donare și vor oferi răspunsuri, lămuriri sau o mână de strâns pentru încurajare.

Deoarece începutul de an aduce întotdeauna o dorință de schimbare, iar impactul fiecărei donări este semnificativ, s-a apelat la bunăvoința angajaților din companii, însă deschiderea este spre toate persoanele interesate de a oferi o unitate salvatoare de sânge.

INFO

www.crtsiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: