Unique Frames – Stefan Mardari @Galeria de arta “Grand Hotel Traian”

unique frames

Galeria de arta Grand Hotel Traian va invita sa vizitati, in perioada 4-30 aprilie 2016, expozitia cu vanzare ”Unique frames”, a artistului Stefan Mardari.

Stefan Mardari creaza rame din lemn de aproximativ doi ani. Totul a plecat de la dorinta de a crea rame deosebite pentru tablourile de tip canvas, astfel viziunea lui este ca fiecarei imagini sa i se atribuie o rama specifica ei.

Unique Frames este un atelier de creatie ce imbogateste vizual tablourile canvas prin intermediul ramelor unice concepute special pentru fiecare imagine in parte. Unicitatea ramelor aduce un aer nou tablourilor canvas, diferitele modele reprezinta un joc geometric de dimensiuni variabile ce fructifica frumusetea totala a imaginii.

Lemnul este factorul de efect in randul ramelor, culorile folosite in lacul de protectie a lemnului ii redau acestuia naturaletea si frumusetea aparte. Acestea reproduc aspectul specific fiecarui tip de lemn prin care regasim un spectru variat cum ar fi, mesteacanul, palisandrul, nucul, bradul, mahonul si chiar abanosul.

Ramele mai primesc in componenta lor si materiale textile cum ar fi diferite marimi de funii si franghii cat si culorile variaza de la tablou la tablou pentru personalizarea fiecarei imagini in parte. Tot in cadrul ramelor regasim si materiale metalice predominand lanturile cu verigi de marimi variate fie acestea vopsite sau lasate oxidate pentru a reda aspectul dorit de creator.

Perioada expozitiei: 4-30 aprilie 2016. Intrarea libera.

INFO

Galeria de Arta ”Grand Hotel Traian”

Iasi, Piata Unirii nr.1

Web: www.grandhoteltraian.ro

FB: www.facebook/GaleriadeArtaGrandHotelTraian

www.facebook.com/uniqueframesiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: