Unguru Bulan @Underground Pub

Duminica, 18 mai, in Underground Pub, de la ora 21.00 sunteti asteptati la un spectacol de Stand Up Comedy in care va straluci (necenzurat) Unguru Bulan, vocea din Tara lui Fratzica – Kiss FM.

Unguru` Bulan este un proiect înființat în 2005 de baimăreanul Ciprian Cătunescu, care constă într-o serie  lungă de episoade audio cu aspect satiric, care scot în evidență defectele și în general aspectele negative din Romania. Pana în prezent, serialul posedă o arhivă de aproximativ 1000 de episoade audio, ele avand o frecvență de publicare de 2 episoade/saptamana, in medie. Ciprian Cătunescu este cel care se ocupă de cele mai multe dintre personaje.

Acesta a povestit intr-un interviu cum a luat ființă proiectul Unguru` Bulan: “ La început am lucrat singur. Totul a pornit mai întâi de la un spot RDS, pe care l-am primit pe E-mail de la Oradea. Pe vremea aceea, toată lumea spunea “RDSH”, în loc de RDS. Să vă spun despre ce era vorba. Reclama înfățișa un monolog la telefon între doi prieteni și scotea în evidență faptul că aveai minute gratuite de la 10 încolo seara, pentru ca românii să vorbească cu prietenii lor din Ungaria. Când am auzit spotul, pe atunci lucram la radio și la producția publicitară a reclamelor audio, când mi-a venit ideea de a inventa 2 personaje care să vorbească. Le-am dat niște voci și am făcut spotul.” Astfel, Ciprian Catunescu s-a gândit ca unul dintre prieteni să fie ungur, ulterior numit Unguru` Bulan.

REZERVARI

Rezervari: 0735004001 (intre orele 18.00-22.00)

INFO

Underground Pub

Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

Mobil: +4 073 500 4001

Email: contact@undergroundpub.ro

Program: zilnic: 20:00 – 6:00

www.facebook.com/Undergroundthepub

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: