”Undeva aproape” – Spectacol de teatru la Restaurant Traian

undeva-aproape-traian

Desi magazinele din Piata Unirii si de pe strazile Arcu si Lapusneanu îi aduceau un profit considerabil, Scarlat Pastia, primarul orasului Iasi în perioada 1877-1879, a decis sa le demoleze pentru a ridica un Teatru National. La 133 de ani de la constructia edificiului ce gazduieste Restaurantul Traian, vineri 27 martie, de Ziua Mondiala a Teatrului, va invitam la Spectacolul de Teatru “Undeva Aproape”, în regia lui Ovidiu Ivan.

Undeva, într-un orasel micut si izolat, departe de agitatia urbana, de claxoane, de sirene de ambulante, de alarme, într-un spatiu linistit, drept si cu mult cer, oamenii relationeaza altfel. Dinamica afectiva se accelereaza, limbajul si fluxul de informatii se reduc la ceea ce s-ar putea numi comunicare autentica. De prea multa sinceritate, discursul poate deveni straniu, usor absurd, dar si câta simtire ascunde. Doi actori tineri vor interpreta cu mult umor 11 personaje în 5 povesti cu si despre dragoste. Undeva aproape este un spectacol despre curajul de a lasa sa ti se întâmple, de a fi deschis, de a te lasa cucerit.

Distributia: Ancuta Gutui, Theodor Ivan. Regie: Ovidiu Ivan. Adaptare dupa texte de John Cariani. Traducere: Alex Eperjessy.

ACCES

Accesul în sală se face până la ora 19.30, în baza unei rezervări la 0728 155 151.

Costul biletului este de 40 lei/persoana si are inclus la alegere o gustare tradiţională, italiană sau grecească. Gustare Tradiţională – Obiceiuri culinare cu bun gust aşternute cu grijă pe platou bogat în tradiţii: şuncă ţărănească, cârnăciori, muşchi file, telemea de vacă, brânză de burduf, ceapă, ardei gras, roşii. Gustare Italiană – Culorile Italiei se împrietenesc cu cele mai repreyentative gusturi, pe platoul italian: prosciutto crud-uscat, pepene galben, roşii cherry, rucola, mozzarella, bruschete. Gustare Greceasca – Grecia la ea acasa, pe un platou încărcat specific: brânză feta,măsline kalamata, anşoa, roşii, ceapă roşie şi lipie, aromatizate cu oregano.

INFO

Restaurant Traian

Piața Unirii, nr.1.

Web: www.restauranttraian.ro

FB: www.facebook.com/restauranttraian.iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: