”Undeva aproape”… la Ateneul din Iasi

Spectacolul de teatru „Undeva Aproape” va avea loc vineri, 14 iulie 2017, ora 19.00 în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” a Ateneului din Iași.

Undeva, într-un orășel micuț și izolat, departe de agitația urbană, de claxoane, de sirene de ambulanțe, de alarme, intr-un spațiu liniștit, drept și cu mult cer, oamenii relaționează altfel. Dinamica afectivă se accelerează, limbajul și fluxul de informații se reduc la ceea ce s-ar putea numi comunicare autentică. De prea multă sinceritate, discursul poate deveni straniu, ușor absurd, dar și câtă simțire ascunde.

Doi actori tineri vor interpreta cu mult umor 11 personaje in 5 povești cu și despre dragoste. Undeva Aproape este un spectacol despre curajul de a lăsa lucrurile să ți se intâmple, de a fi deschis, de a te lăsa cucerit.

Distribuţia: Ancuța Gutui, Theodor Ivan. Regie: Ovidiu Ivan. Adaptare după texte de John Cariani. Traducere: Alex Eperjessy

BILETE

Biletele au fost puse în vânzare la prețul unic de 15 lei și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

INFO

Ateneul din Iași

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulDinIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: