Underground Steps 009 Libe&Octave

Underground Steps inseamnă oameni frumosi, atmosferă prietenoasă si dorinta de a ne aventura împreună în lumea muzicii electronice de calitate. Se intampla vineri 8 august 2014, la Cafeneaua Lapusneanu, de la ora 22:00.

Octave (Octavian Rotaru), dj si producător de muzică house născut la Iasi, a fost înconjurat de muzică electronică de când era copil. Influentat de drumul fratelui său prin genuri de la nu-metal la break-beat, techno si dark-step în cele din urmă combină toată experienta în muzica house deep si groovy pe care o mixează si produce astăzi.
soundcloud.com/octavian-1

Născut în Iasi, Libe (Lucian Rotaru) după numele de producător si scenă, a căpătat o pasiune puternică pentru sound-ul electronic în 2004 când a început să frecventeze cluburile locale, intrând în contact cu sunetele muzicii house. Regăsindu-se foarte mult în această miscare underground s-a hotărât să meargă si mai departe, în anul 2008 făcându-se prezent în această arie ca si dj.
soundcloud.com/housecommunity-1

REZERVARI

Telefon: 0758 305 303

INFO

Cafeneaua Lapusneanu

Str. Alexandru Lapusneanu 4

www.facebook.com/cafeneaualapusneanu

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: