Underground Iași: Concert Shadowbox, lansarea albumul „100 HZ”

concert shadowbox underground iasi - lansarea albumului 100 HZ AFISVineri, 4 aprilie 2014, 21.00, Underground Pub Iași – Concert Shadowbox, lansarea albumul „100 HZ”

  • INTRARE LIBERĂ

DESPRE

Shadowbox este o trupă live formată în București, în anul 2012, care reunește în componența sa trei regiuni ale țării – Constanța, București și Cluj. Fiecare regiune vine și cu background-ul muzical specific, influențele de metal, hip hop și dub pun umărul la crearea unui sound eclectic. Shadowbox este formată din Mihai Iordache (Protest Urban), Răzvan Ristea (Luna Amară), Rareș Bartoș (Narkoma și Deviant) și Codin Orășeanu (LowFreq). „Câți oameni, atâtea influențe” ar putea fi cu ușurință sloganul trupei.

Shadowbox este o trupă matură care combină într-un mod fin tobele acustice cu tobe electronice, bass-ul cald cu synthuri joase și sub bași electronici, iar peste aceste elemente întâlnim linii melodice și efecte care dau fiecărei piese o atmosferă cinematică și unică. Din această combinație de elemente s-a născut un stil care conduce urechea către Grime, Dub și Hip Hop, accentul căzînd întotdeauna pe tobe și bass.

REZERVĂRI

Tel: 0735004001 (intre 16:00 – 24:00)

UNDE

  • Underground Pub

Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

www.facebook.com/Undergroundthepub

INFO

www.facebook.com/shadowboxbandrap

www.youtube.com/Shadowboxband

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: