Un zambet de Craciun, spectacol caritabil

Asociatia Aparentele va organiza sâmbătă, 21 decembrie ora 17.30, concertul caritabil ”Un zâmbet de Crăciun”, la parterul Hotelului Unirea, în sala de conferinte Centrul Cuza.

Tinând cont de apropierea  sărbătorilor de Crăciun, asociatia si-a propus sa-i ajute pe copiii cu dizabilităti din Centrul de Plasament Ion Holban Iasi, organizand un concert caritabil. Toate fondurile strânse cu acest prilej vor ajunge direct către centrul de plasament, sub forma de cadouri oferite copiilor chiar de Mos Crăciun.

Peste 150 de copii vor beneficia de aceste daruri de care au atâta nevoie!

Concertul caritabil va avea loc pe data de 21 decembrie, începâand cu ora 17.30. Cântăreti precum: Gabriela Artene, Corul Psaltic Cucuzel, Iulia Glavan, Cătălin Maxim, Alex Maxim, Maria Păulet si multi altii s-au alăturat voluntar pentru  a realiza un concert inedit, pentru a crea o atmosfera plină de sărbătoare si pentru a trăi, împreună, bucuria de a dărui.

BILETE SI REZERVARI

Pentru participarea la eveniment, se va percepe un bilet de 25 lei/persoană si, pentru copiii sub 15 ani, se va percepe un bilet redus în valoare de 15 lei. Biletele se pot procura de la Hotelul Unirea, în ziua evenimentului sau prin rezervări la nr. de telefon: 0723 67 22 98 sau 0745 37 92 24.

Asociaţia Aparenţele are drept scop promovarea, sprijinirea, realizarea şi coordonarea de activităţi care să contribuie la dezvoltarea infrastructurii sociale din România, din punct de vedere economic, social, educaţional, cultural, ecologic, turistic si crearea unui grup social unit, puternic, întelegător si tolerant, deschis către evolutie si comportament democrat.

INFO

www.facebook.com/aparentele

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: