Un strop de cultura japoneza, la Librarium Palas si libraria Avant-Garde din Iasi

Un strop de cultura japoneza, la Librarium Palas si libraria Avant-Garde din Iasi afisLibrarium Palas, Libraria Avant-Garde si Asociatia romano-japoneza Himawari va invita la o serie de evenimente culturale, desfasurate in cadrul proiectului cu titlul “Japonia – un strop de cultura in fiecare weekend”.

Proiectul se desfasoara in intervalul octombrie – decembrie 2012, iar in cadrul acestuia vor avea loc workshopuri pe diferite teme legate de cultura si civilizatia japoneza: ceremonia ceaiului, sumi-e (pictura in cerneala), shodou (caligrafie), jocuri si cantece japoneze, mancare japoneza, origami, cultura anime si manga, dansuri traditionale japoneze.

Libraria Avant-Garde

Sunteti asteptati sambata, intre orele 17.00 si 19.00 la libraria Avant-Garde (Str. Lapusneanu), cu un nou workshop din seria “Japonia – un strop de cultura in fiecare weekend”. De aceasta data sunt pregatite o multime de jocuri traditionale japoneze (sudoku, jenga, kendama) si multa voie buna. Ca de obicei, workshopul va fi sustinut cu ajutorul invitatei speciale, Misuzu Matsuda, membra onorifica a Asociatiei romano-japoneze Himawari.

Librarium Palas

La Librarium Palas (vis-a-vis de Caruselul Venetian), evenimentele vor debuta pe 10 noiembrie 2012, intre orele 17.00 – 19.00, cu workshopul de cultura anime si manga, si vor continua pe 24 noiembrie, in acelasi interval orar, cu dansuri traditionale japoneze. Pe 1 decembrie, incheiem seria evenimentelor din librariile noastre, cu workshopul de sumi-e.

INTRARE

Taxa de participare este de 20 lei si se va achita la locatie, cu jumatate de ora inainte de inceperea workshopului. Workshopurile din cadrul proiectului “Japonia – un strop de cultura in fiecare weekend” vor avea loc in fiecare sambata din intervalul de desfasurare a proiectului, iar orarul acestora, orele exacte, locatiile si numarul de locuri disponibile vor fi anuntate saptamanal. La fiecare workshop, persoanele inscrise vor putea participa la o tombola saptamanala pentru a castiga premii oferite de Librarium, precum si la o tombola finala, a carui premiu va consta intr-un modul gratuit la cursurile de limba japoneza organizate de Asociatia romano-japoneza Himawari.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: