Un SMS de 2 euro îi va schimba viața

Vă rog frumos să mă ajutați să fiu bine, vă mulțumesc cu drag! Cu aceste cuvinte, o fetiță de 5 ani ne-a furat inimile prin inocența și frumusețea ei, care ascund însă o suferință ce poate fi oprită.

Maria Dragomir s-a născut cu o anomalie osoasă (malformația oaselor toracice, scolioză severă), iar coloana ei vertebrală nu se dezvoltă normal.

Nimic din zâmbetul ei angelic nu trădează acest lucru, dar timpul va amplifica durerea și va scădea șansele de a mai avea o viață normală, de copil fericit și de adult sănătos și liber să trăiască precum un om obișnuit.

La fel ca Maria, și părinții ei – doi profesori de arte plastice – se roagă la Dumnezeu să îi ajute să o salveze din ghearele bolii. Au cheltuit tot ce au avut pe investigații și analize, iar acum au nevoie de ajutor să strângă bani pentru operațiile de care depinde viitorul Mariei, operații care trebuie făcute cât mai rapid, cât oasele sunt încă fragile.

Sumele nu sunt deloc accesibile, cu atât mai mult pentru doi dascăli. E vorba de 48.000€, din care s-au strâns deja 13.500. Restul de bani poate fi strâns cu ușurință, dacă trimitem un SMS cu textul „Maria” la numărul 8832. Costă doar 2€, un cost infim pentru o cauză atât de importantă!

În plus, donații se mai pot face și în conturile Asociației „Salvează o inimă”, fie prin card bancar, fie prin PayPal sau contract de sponsorizare.

Maria are toate șansele să crească precum un copil normal, dar are nevoie de ajutorul nostru. Nu există un dar sau o investiție mai bună decât în viitorul unui copil nevinovat! Împreună putem să oprim suferința fetiței și să scriem acestei povești un final fericit!

Doneaza online pentru Maria

Asociația “Salvează o inimă” a fost inființată pe data de 12 decembrie 2012, și își dorește să reunească sub același acoperiș un număr cât mai mare de profesioniști din diferite domenii, oameni bine pregatiți și motivați, oameni de bine, oameni simpli, cinstiți și onești, oameni care cu suflet și dedicare pot ajuta în campaniile și proiectele noastre și astfel împreună să ne atingem scopul final de a lăsa copiilor noștri o moștenire valoroasă, mărturie a faptului că noi oamenii, comunitatea în ansamblul ei, suntem tot ce trebuie și suficient pentru ca lucrurile să meargă într-o direcție bună.

INFO

salveazaoinima.ro/maria-dragomir

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: