Un proiect din Iași s-a calificat în Semifinala Campionatului de Bine

image description

Cea de-a IV-a ediţie a Campionatului de Bine – cea mai amplă competiţie dedicată finanţării organizaţiilor neguvernamentale prin intermediul donaţiilor individuale – se desfăşoară între 6 decembrie 2016 – 15 februarie 2017 pe www.bursabinelui.ro.

Din totalul celor 110 proiecte inscrise în competiție, 54 de proiecte implementate de 44 de organizații non-profit s-au calificat în Semifinala Campionatului de Bine. În această etapă, fiecare proiect trebuie să atragă donații de cel puțin 1.000 de lei, de la 20 de donatori diferiți, în perioada 20 decembrie – 18 ianuarie 2017.

Până în acest moment, proiectele organizațiilor din Campionatul de Bine au atras 21.000 de euro prin intermediul a 1.600 de donații, în doar două săptămâni.

La finalul Campionatului de Bine vor fi recompensate primele 3 proiecte în funcţie de numărul donațiilor și numărul de donatori atrași, premiile constând în dublarea sumei strânse în perioada competiţiei, în limita a 5.000 Euro pentru fiecare proiect câştigător. În cadrul celor trei ediţii anterioare, donaţiile au depăşit suma de 180.000 de Euro, valoarea totală a premiilor acordate de BCR câştigătorilor fiind de încă 45.000 Euro.

Despre proiectul din Iași: Organizație – Fundația de știință și cultură Daco-România,  Șansa Mea (implementat la nivel național)

Proiectele calificate în Semifinală pot fi vizualizate pe BursaBinelui.ro, în secțiunea dedicată Campionatului de Bine: www.bursabinelui.ro

Campionatul de Bine este o competiţie pentru strângerea de donaţii adresată ONG-urilor din România, urmărind să transforme organizaţiile în fundraiseri, în vederea atragerii de donaţii. Campionatul este găzduit, organizat şi implementat de Bursă Binelui, unică platforma online de donaţii necomisionate, dezvoltată de către Banca Comercială Română, în parteneriat cu EuPlatesc.ro.

INFO

www.bursabinelui.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: