”Un prinț și jumătate” va avea o proiecție de gală la Iași

Filmul ”Un prinț și jumătate” va avea o proiecție de gală la Iași, duminică, 9 septembrie 2018, ora 18:00, la Cinema Ateneu. Avanpremiera filmului ”Un prinț și jumătate” va avea loc în prezența actorilor: Iris Spiridon și Marius Manole.

Scenariul filmului ”Un prinț și jumătate”, scris de Ana Lungu împreună cu Iris Spiridon, spune povestea a trei prieteni ajunși la vârsta adultă și care nu reușesc, din diverse motive, să își întemeieze fiecare o familie.

Ca o soluție împotriva singurătății, Iris, Marius și Istvan aleg, pentru moment, să locuiască împreună într-un apartament închiriat în București. Echilibrul – deja sensibil – al universului celor trei este năruit atunci când Iris se îndrăgostește de un scriitor maghiar născut în Transilvania. Gelozia, sentimentul de abandon, nesiguranța, frica de respingere îşi fac drumul în familia celor trei, iar “familia fericită” este în pericol de a se destrăma.

Protagoniștii filmului ”Un prinț și jumătate” sunt actorii: Iris Spiridon, Marius Manole, István Téglás, László Mátray, Emilian Oprea, George Gâdei, Răzvan Krem Alexe. Alături de ei, apar în roluri episodice: regizorul de teatru, Radu Afrim și coregraful Răzvan Mazilu.

BILETE

Biletele sunt puse în vânzare la prețul unic de  15 lei și vor putea fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului din Iași, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00-16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

INFO

Cinema Ateneu

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Webwww.ateneuiasi.ro

FBwww.facebook.com/AteneulDinIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: