”Un pas in urma serafimilor” – proiectie de gala la Iasi

„Un pas în urma serafimilor”, lungmetrajul de debut al lui Daniel Sandu se bucură de o proiecție de gală la Iași, în prezența echipei Daniel Sandu, regizor; Ștefan Iancu, actor în rol principal; Ștefan Mihai, actor. Proiecția va avea loc la Cinematograful Victoria din Iași, duminică 8 octombrie 2017, ora 19.00.

Filmul spune povestea lui Gabriel, un adolescent care îşi doreşte să devină preot şi urmează cursurile unui seminar teologic ortodox. Iniţial, el încearcă să se adapteze mediului, dar, în cele din urmă, îşi dă seama că sistemul este complet corupt şi abuziv. Nu după multă vreme, împreună cu alţi trei colegi, este etichetat de consiliul şcolii drept elev-problemă.

Prinşi în lupta pentru putere între un preot incoruptibil, dar abuziv, şi un profesor laic viclean şi corupt, elevii învaţă că minciuna, furtul, manipularea şi trădarea sunt aptitudini pe care trebuie să şi le însuşească pentru a rezista în seminar.

Un pas în urma serafimilor” îi are în rolurile principale pe Ştefan Iancu şi Vlad Ivanov, distribuţia fiind completată de Ali Amir, Alfred Wegeman, Ştefan Mihai, Niko Becker, Ilie Dumitrescu Jr., Cristian Bota, Marian Popescu şi Radu Botar.

BILETE

Biletele au fost puse în vânzare la prețul unic de 10 lei și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro

INFO

CINEMA VICTORIA

Piaţa Unirii, Nr. 5

Telefon: 0232 268 012

Număr săli: 1; Capacitate: 902; Sunet: Dolby Stereo

PE ACEEASI TEMA:

PROIECȚIE DE GALĂ în prezența echipei. Documentarul Procesul, la Cinema Ateneu

”Morometii 2”, proiectie de gala la Ateneul din Iasi

Proiectie de gala la Cinema Ateneu: ”Coboram la prima”

”Pup-o, ma!” are proiectie de gala la Ateneul din Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Conferința AKTIS “Omul, ctitor de fapte bune”

DocEst 2018 : Dan Perjovschi şi Liviu Varlam la Iaşi

Oxygen – de Ivan Vîrîpaev, regia Antoaneta Cojocaru

”Fantastoria” – Teatro Blu la Ateneul din Iasi

Scrie un comentariu: