Un ornitolog în patria lui Tagore


Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași în parteneriat cu Facultatea de Biologie a Universității „Alexandru Ioan Cuza” invită publicul luni, 25 februarie 2019, de la ora 17.00, la Sala de lectură (Bd. Ștefan cel Mare, nr. 8, Galeriile comerciale), la prima activitatea din seria „Drumețiile unui ornitolog”.

Ghidul întâlnirii, care se va desfășura sub genericul „Un ornitolog în patria lui Tagore”, este conf. univ. dr. Carmen Gache de la Facultatea de Biologie, care ne va povesti despre neobișnuitele grădini și păsări din India. Informațiile vor fi completate cu imagini din colecția personală a universitarului ieșean, cât și cu publicații aflate în colecțiile bibliotecii.

„Drumețiile unui ornitolog” se desfășoară în cadrul proiectului „Provocările culturii”, care își propune să faciliteze contactul elevilor de liceu cu diverse zone ale culturii și interconectarea lor, prin dialog cu scriitori și creatori culturali, expoziții, ateliere și seminarii. Una dintre temele urmărite de proiect este cunoașterea și aprofundarea celor mai îndrăgite cărți din bibliotecă.

INFO

Biblioteca Judeţeană ”Gh. Asachi” Iaşi

Sediul central: Galeriile Comerciale “Ştefan cel Mare şi Sfânt”, nr. 8-10

Tel/Fax: 0332/110044

E-mail programe@bjiasi.ro

Web: www.bjiasi.ro

FBwww.facebook.com/BibliotecaJudeteanaIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: