Un nou trofeu pentru elevii de la Palatul Copiilor Iaşi

so trupa victoria

 “So Trupa” de la Palatului Copiilor Iaşi, formată din elevi de gimnaziu şi liceu de la cercul de Teatru de păpuşi (profesor coordonator Ana Hegyi) au fost prezenţi în perioada 6-8 mai 2016, la Festivalul Naţional de Artă teatrală “BONA FORTUNA”, ediţia a VI-a, organizat de Clubul Copiilor Victoria, Braşov.

Cei zece copii (Ioana Mihai, Matei Gheorghiţă, Eduard Onu, Elena Rotaru, Alexandra Ştefania Andrieş, Ştefana Ursu, Andreea Ghiorghiţă, Diana Mălăncuş, David Enachi şi Lorena Mocanu) au jucat piesa “4X4” de Alexandra Badea, coregrafia spectacolului fiind semnată de eleva Lorena Mocanu, membră a trupei de teatru.

Tinerii au convins juriul şi au fost răsplătiţi cu Premiul I pentru Cel mai Bun spectacol- Trofeul Festivalului, elevul Matei Gheorghiţă a obţinut Premiul I pentru Cel mai Bun actor, iar eleva Elena Rotaru a obţinut Premiul II pentru Cea mai bună actriţă.

La ediţia din acest an a festivalului au fost prezente 15 trupe din Giurgiu, Tg. Mureş, Sighişoara, Arad, Iaşi, Făgăraşi, etc.

INFO

Palatul Copiilor Iasi

www.palatulcopiiloriasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Expoziția fotodocumentară „Amintiri de carton”

COLOCVIUL NAȚIONAL DE MUZICOLOGIE 2021

Atelier de mărțișoare la Palat

„Trăiesc” | Concert Paul Surugiu-Fuego

Scrie un comentariu: