Un nou concept de activity doar la Times

Fă-ți echipă și hai sa participi la o seară interactivă. Desenează, mimează, bate câmpii cu grație și râzi! Hohote de râs, explicații date cu mâinile și cu picioarele… iar timpul zboară, cât ai clipi! Jocul se desfășoară în incinta localului!

Activity este un joc de comunicare. Ca și renumitul joc de societate ȘARADE, jucatorii trebuie sa-și comunice ideile unul altuia. Spre deosebire de ȘARADE, acest joc folosește multe forme de comunicare : mima , dar și descrieri verbale și grafice.

Jocul este alcătuit din 3 probe: Mimă, Desen și Vorbit liber. Echipa este alcătuită din maxim 6 participanți. Fiecare echipă decide ordinea în care membrii săi vor juca. Jocul începe cu primul jucător din prima echipa. El/ea ia prima carte, asigurându-se că membrii echipei nu au vazut-o. Acest jucător trebuie să prezinte conceptul respectiv în așa fel încât echipa sa să îl poată ghici. Dacă echipa ghicește conceptul acumulează numărul de puncte, în funcție de nivelul de dificultate ales de fiecare membru.

Fiecare carte conține 3 cuvinte specifice probei. Fiecare pachet de cărți reprezintă un nivel de dificultate.

Clepsidra se scurge timp de un minut. I se vor acorda jucătorului câteva secunde să se uite la cuvântul sau la fraza de pe carte, să-I memoreze eventual, după care clepsidra se întoarce. Echipa jucătorului respectiv are deci un minut în care să ghicească cuvântul sau fraza.

Echipa câștigătoare primește un voucher în valoare de 100 de LEI, sumă care se poate consuma în orice zi din săptămână pe baza unei rezervări.

INSCRIERE

Taxa de joc: 5 LEI/persoana. Inscrieri la: 0755 229 986

INFO

TIMES

Str. Codrescu 6, Iasi (în spatele căminului studențesc Gaudeamus)

www.facebook.com/TIMESOCLOCK

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: