Un meci pentru o viata: Ajutati-l pe Radu!

ajutati-l-pe-radu

Dragi prieteni, sunteti invitati sa veniti joi, 27 noiembrie 2014, incepand cu ora 19:00, la Sala Polivalenta din Iasi pentru a urmari meciul caritabil dintre Prietenii lui Prunea (Generatia de Aur 1994) si Old-boys&Suporteri Poli Iasi.

Accesul la meci se va face incepand cu ora 18,30, pe baza de donatie la intrarea in sala, unde cei care vor dona orice suma de bani vor primi un program special de meci.

In pauza meciului se va scoate la licitatie un tricou al echipei nationale cu autografele jucatorilor, autografe date dupa meciul cu Irlanda de Nord. La finalul meciului va fi scoasa la licitatie si mingea cu care se va juca, semnata de toti jucatorii.

Si-au anuntat prezenta: Gheorghe Hagi, Miodrag Belodedici, Jean Vlădoiu, Ioan Sabău, Liviu Ciobotariu, Gheorghe Mihali, Nicolo Napoli, Ciprian Paraschiv, Raffael (solistul trupei IRIS), respectiv Mircea Ursu, Vasile Simionaş, Mihai Dănilă, Didi Florean, Adrian Kereszhy, Danut Munteanu, Adrian Ambrosie, Adrian Dobrea si altii.

Meciul este organizat de Fan Club Echipa Nationala, filiala Moldova in parteneriat cu Federatia Romana de Fotbal, Clubul Sportiv Municipal Studentesc Iasi, Inspectoratul Scolar Judetean Iasi, Primaria Municipiului Iasi si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Iasi.

Parteneri media: TELE M, TVR IASI, IASI TV LIFE si IMPACT FM. Sponsori: Restaurant La Castel, Cristiandas si FGM.

INFO

www.facebook.com/AjutatilpeRadu

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

O noapte alături de prieteni la Tribo

Revelion atomic in Underground Pub

O noapte de poveste la Hunter’s Pub

Echo de Ravel – Silver Night Party @Time Out

Scrie un comentariu: