Un inel cu diamante, 60 de cine romantice si alte 1000 de premii de Ziua Indragostitilor

Un inel cu pietre strălucitoare reprezintă cea mai frumoasă declarație de iubire. De aceea, de Valentine`s Day, Palas le oferă îndrăgostiților posibilitatea de a câștiga o bijuterie cu diamante, 60 de cine romantice și peste 1.000 de alte premii.

Se apropie Valentine`s Day, iar Palas vine în întâmpinarea clienților săi cu o campanie care să îi ajute să sărbătorească prin romantism. În perioada 9 – 14 februarie 2018, cei care fac cumpărături în valoare de minimum 150 de lei din magazinele Palas Mall pot participa la campania „Say it with a diamond!”, care oferă premii constând în simboluri ale iubirii. Tot ce trebuie să facă este să se prezinte la centrul de premiere din zona Guess cu bonurile de cumpărături și vor fi înscriși automat în aplicația electronică. Celui mai norocos client, desemnat în urma extragerii din Ziua Îndrăgostiților, îi va fi răsplătită pasiunea pentru shopping cu un inel cu diamante Teilor, în valoare de 1.200 de euro.

În plus, zilnic, prin tragere la sorți, vor fi oferite 10 cine romantice la restaurantul Chef Galeriè din ansamblul Palas. Mai mult, în fiecare zi, primii 190 de participanți vor fi răsfățați cu premii care pot fi daruri pentru persoana dragă: cutii cu bomboane de ciocolată, brățări Goana și băuturi răcoritoare.

Cei care sunt în căutarea unor cadouri pentru jumătatea lor vor găsi la Palas propuneri inspirate, la Târgul de Valentine’s Day. În perioada 9 – 14 februarie, la etajul 1 al Atriumului vor fi prezenți expozanți care le propun îndrăgostiților dulciuri, bijuterii felurite realizate manual, cutii pentru podoabe, tablouri, accesorii vestimentare și alte articole handmade și nu numai.

Pe 14 februarie, Palas va sărbători iubirea prin muzică. De la ora 18.30, îndrăgostiții sunt invitați la un concert susținut de So What Band. Mai mult, cei care vor să păstreze o amintire inedită de Valentine`s Day pot primi un Flip Book gratuit, realizat în Love Foto Corner iFlip 360, care va fi amenajat la parterul Atriumului Palas Mall.

INFO

Palas Mall

Str. Palas 7A, Iasi

Web: www.palasmall.ro

FB: facebook.com/palasiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: