UN ÎNCEPUT DE PRIMĂVARĂ FASHION LE AŞTEAPTĂ PE FEMEI LA PALAS MALL

Palas Mall fashion femei 8 martieO primăvară la modă începe la Palas Mall! Clienţii îndrăgitei destinaţii de shopping vor afla cât de uşor este să fii fashion în noul sezon înfloritor şi vor fi premiaţi cu seturi de piese „statement” pe care şi le doresc în garderobă, în valoare de 300 de euro.

Palas Mall dedică începutul primăverii feminităţii şi tendinţelor actuale. În prima săptămână din Mărţişor, femeile au un motiv în plus să îşi dedice timpul liber sesiunilor îndelungate de shopping. În perioada 28 februarie – 8 martie 2015, la Palas Mall se desfăşoară campania„Spring is in Fashion”. Clienţii care cumpără de minimum 150 de lei din mall se pot înscrie în concursul frumuseţii direct la centrul de premiere amplasat în Atriumul Palas Mall. După periplul prin magazinele preferate, pentru înnoirea garderobei cu piese vestimentare în tendinţele noului anotimp, doamnele şi domnişoarele vor avea şansa de a câştiga, zilnic, prin tragere la sorţi, un premiu aşa cum visează: un set fashion în valoare de 300 de euro, format din pantofii, geanta şi parfumul mult dorite, piese „statement” care să le asigure că în această primăvară vor purta o ţinută trendy. Alte 2.000 de premii instant vor fi acordate la „Roata Norocului”: mărţişoare cu argint, cutii de bomboane, vouchere de cumpărături, cosmeticeşi alte cadouri în ton cu vitalitatea primăverii.

Pentru a sărbători femeia, Palas Mall a pregătit evenimente care să îi pună în valoare frumuseţea. În perioada 5 – 8 martie 2015, Atriumul Palas Mall va găzdui un „Fashion Corner” inedit. Doamnele şi domnişoarele vor afla care sunt tendinţele ce se potrivesc personalităţii lor, dintr-o  prezentare de imagini ale feminităţii: „working girl”, „party girl”sau „modern mother”. De asemenea, cele care doresc să fie în tendinţe şi în ceea ce priveşte autoturismul deţinut vor putea admira o expoziţie de modele de maşini destinate femeilor.

În aşteptarea primăverii, doamnele şi domnişoarele care îşi doresc să îşi pună în valoare calităţile vor putea alege cele mai frumoase ţinute din noile colecţii ale brandurilor din Palas Mall, iar pasiunea pentru shopping şi pentru modă le va fi răsplătită cu premiile pe care şi le doresc.

INFO

W: www.palasmall.rowww.palasiasi.ro

E: pr@palasiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: