Un Ford Fiesta si sesiuni de styling cu Catalin Botezatu, premiile de Craciun acordate de Palas si Iulius Mall

palas-mall-iasi-premii-concurs-catalin-botezatu-2013Si în acest an, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, PALAS şi IULIUS MALL, cele două destinaţii premium de shopping din Iaşi, i-au răsplătit cu mii de daruri pe clienţii săi. Un autoturism, tablete Samsung, telefoane smart, ţinute fashion, sesiuni complete de styling, vouchere de remodelare corporală şi mii de premii garantate – toate au ajuns, în luna decembrie, prin tragere la sorţi, la cumpărători fideli.

Pentru Andrei Cazachevici, din Bucureşti, sesiunea de shopping de la IULIUS MALL IAȘI a fost cu noroc. Pe 24 decembrie 2013, în ultima zi a campaniei „De Crăciun, ai distracţia cadou!”, acesta a fost desemnat, prin tragere la sorţi, câştigătorul marelui premiu: un autoturism Ford Fiesta Trend. Pe parcursul campaniei, cei care au făcut cumpărături din magazinele IULIUS MALL au participat la tombola de Crăciun, care i-a recompensat, zilnic, cu telefoane NOKIA LUMIA 520 şi alte mii de cadouri garantate.

iulius-mall-premii-iasi-concurs-2013La Palas Mall, cea mai cosmopolită destinaţie de timp liber din nord-estul ţării, clienţii au avut parte de daruri cu stil. Zilnic, în perioada 1 – 24 decembrie, s-au acordat, prin tragere la sorţi: tablete Samsung Galaxy Tab 3, ţinute fashion în valoare de 1.000 de lei şi vouchere de remodelare corporală de la Oxygen Sport. Mai mult, 13 împătimiţi de modă, care au câştigat vestimentaţia în trend aleasă, au avut ocazia să meargă la cumpărături împreună cu designerul Cătălin Botezatu sau cu stylistul Mircea Bărbulescu. Surprizele nu s-au oprit aici: au beneficiat şi de o schimbare de look, realizată de make-up artist-ul Mirela Vescan şi de hair stylist-ul Laurent Tourette. Alte peste 5.000 de premii garantate au fost împărţite de spiriduşii din Crăciunia Palas Mall.

INFO

www.iuliusmall.com

www.palasmall.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: