Un Colind Pentru Un Zâmbet! Un Dar Pentru Un Suflet!

Afis----UCPUZ

Anul acesta, TEACHING pictează bucuria pe chipul copiilor din localitatea Victoria, judeţul Iaşi! Balul Caritabil „Un Colind Pentru Un Zâmbet!” ce se află la cea de a  IX-a ediţie îşi propune sprijinirea unui număr de 25 de copii ce provin din familii cu o situaţie financiră precară însă, cu rezultate deosebite la învăţătură.

Se spune că poarta către suflet sunt ochii, iar în ochii acestor copiii ne dorim să strălucească steluţe de lumină angelică. Crăciunul este un loc de poveste prin care visele devin realitate şi de aceea, organizăm un bal de caritate în data de 11.12.2014, locaţia Fever cu începere la ora 20.30. Participarea la bal se va face prin achiziţionarea biletului de participare, pretul acestuia este de 5  lei. Banii proveniţi din sponsorizări şi din vânzarea biletelor vor fi folosi în scop caritabil.

Invităm publicul larg să ia parte la acest bal caritabil deoarece, seara este plină de surprize din program vor face parte următoarele momente: concurs de băut bere, dans, momente muzicale cu invitaţi surpriză, karaoke.

Haideţi să croşetăm în prag de sărbători o haină a speranţei, a iubirii şi a bucuriei! Lărgeşte-ţi inima, ajută un copil! Te aşteptăm!

INFO

Asociatia Tehnica de Formare Profesionala “TEACH ING”

facebook.com/AsociatiaTehnicadeFormareProfesionalaTEACHING

Fever Club

Adresa: Bd. Dimitrie Mangeron 49, Iasi

Web: www.feverclub.ro

FB: www.facebook.com/pages/Club-Fever

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: