Un colind pentru un zâmbet! Un dar pentru un suflet!

un-colind-zambet

Asociația Tehnică de Formare Profesională „TEACH ING” Iași împreună cu Grupul de Inițiativă al Studenților Unici (GISU) ajută 23 de copii proveniți din familii sărace din comuna Bârnova printr-un eveniment de caritate numit ”Un colind pentru un zâmbet”. Acesta va avea loc pe date de 17 decembrie anul curent, în intervalul orar 18:00-20:30 la Casa de Cultură a Studenților, Iași (CCS).

Acesta se va desfășura în două etape. În intervalul orar 18:00-19:00 vor fi pe foaierul de la CCS diferite standuri și surprize pentru persoanele care vor participa. Se vor putea achiziționa produse handmade specifice acestei perioade și va avea loc și un atelier pentru persoanele interesate în a învața cum se crează anumite decorațiuni de Crăciun.

De la ora 19:00 va avea loc un spectacol ce va reuni momente de dans, colinde și multe alte prestații live ale artișilor locali. Intrarea se face pe baza unei invitații ce presupune o donație de minim 5 lei. Acestea vor fi împărțite prin cămine, dar pot fi și achiziționate și de la cele două coordonatoare Patrolea Ana-Maria și Gugeanu Alexandra.

Asociația Tehnică de Formare Profesională „TEACH ING” Iași împreună cu Grupul de Inițiativă al Studenților Unici (GISU) organizează campania „Un colind pentru un zâmbet!”, ce se află la cea de-a XI-a ediție. Scopul proiectului este de a achiziționa atât produse alimentare cât și haine, jucării sau rechizite pentru un număr de 23 de copii cu vârste cuprinse între 1 și 15 ani din Comuna Bârnova, județul Iași. Sperăm să strângem cât mai multe donații pentru a le asigura măcar strictul necesar în timpul sărbătorilor de iarnă acestor copilași. Așadar vă așteptăm în număr cât mai mare la eveniment! Hai să aducem zâmbetul pe fața acestor îngerași împreună.”, a declarat cordonatoare evenimentului, Patrolea Ana-Maria, studentă la facultatea de Litere, anul III, secretară a Asociației GISU.

Acest eveniment de caritate a fost organizat de cei de la TEACH ING timp de 10 ani pe cont propriu, însă anul acesta vor fi ajutați de către cei de la GISU.

Asociația are sediul în campusul studențesc Tudor Vladimirescu, în căminul T11 din Iași și este o organizație non-guvernamentală ce susține și contribuie la pregătirea profesională a tinerilor viitori ingineri, a inginerilor, precum și a personalului tehnic din cadrul companiilor din domeniul prelucrărilor mecanice.

INFO

Asociația Tehnică de Formare Profesională „TEACH ING”

www.teach-ing.ro

www.facebook.com/teaching.iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: