”Un colind pentru un zambet!”, editia a IX-a

teaching-colind

Anul acesta, TEACHING pictează bucuria pe chipul copiilor din localitatea Victoria, judeţul Iaşi! Balul Caritabil „Un Colind Pentru Un Zâmbet!” ce se află la cea de a IX-a ediţie îşi propune sprijinirea unui număr de 25 de copii din satul Victoria, copii ce provin din familii cu o situaţie financiară precară, însă cu rezultate deosebite la învăţătură.

Se spune că poarta către suflet sunt ochii, iar în ochii acestor copiii ne dorim să strălucească steluţe de lumină angelică. Crăciunul este un loc de poveste prin care visele devin realitate şi de aceea, organizăm un bal de caritate în data de 11.12.2014, locaţia Fever cu începere la ora 20.30. Participarea la bal se va face prin achiziţionarea biletului de participare, pretul acestuia este de 5 RON. Banii proveniţi din sponsorizări şi din vânzarea biletelor vor fi folosi în scop caritabil.

Invităm publicul larg să ia parte la acest bal caritabil deoarece, seara este plină de surprize. Din program : concurs de băut bere, dans, momente muzicale cu invitaţi surpriză, karaoke.

Haideţi să croşetăm în prag de sărbători o haină a speranţei, a iubirii şi a bucuriei! Lărgeşte-ţi inima, ajută un copil! Te aşteptăm!

INFO

Asociatia Tehnica de Formare Profesionala Teaching

teach-ing.ro

www.facebook.com/teaching.iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: