UMF Tennis Open 2016

umf-tenis-2016

Primăvara vine la pachet cu cel mai mare turneu de tenis de câmp universitar din ţară: UMF Tennis Open! Ajuns la cea de-a VI-a ediţie, turneul are ca public ţintă nu doar studenţii ieşeni, ci orice persoană pasionată de tenis care doreşte să se alăture.

UPDATE, 25 aprilie 2016! Finalele turneului sunt programate pentru ziua de  miercuri, 27 aprilie 2016, la urmatoarele ore:

  • ora 16:00 – Finala Dublu;
  • ora 17:30 – Finala Masculin Avansaţi;
  • ora 18:30 – Festivitatea de premiere.

Vă place tenisul şi doriţi o gură de aer? Acesta este momentul perfect să vă destindeţi! De la o ediţie la alta numărul participanţilor creşte, astfel încât de la 23 de participanţi înscrişi la prima ediţie, s-a ajuns la aproximativ 100 în cea de-a V-a.

UMF Tennis Open este un proiect de suflet organizat de Asociaţia Studenţilor Bioingineri, şi se va desfăşura în două perioade: intre 6 şi 10 aprilie vor avea loc meciurile de simplu masculin începători şi feminin, urmând ca între 13 şi 17 aprilie să se dispute partidele de masculin avansaţi şi dublu.

Turneul va avea loc la terenul de sport de lângă Biblioteca Universităţii de Medicină şi Farmacie “Gr. T. Popa” Iaşi. Nu trebuie să vă faceţi griji în legătură cu programul meciurilor: acestea se vor programa în funcţie de preferinţele fiecărui jucător.

INSCRIERE

Pentru a putea participa, tot ce trebuie să faceţi este să achitaţi taxa de 20 de lei pentru turneele de simplu, respectiv 10 lei de persoană pentru turneele de dublu – www.google.ro/maps. Mai multe detalii puteţi găsi pe pagina de Facebook a turneului – UMF Tennis Open, sau la următoarele persoane de contact: Mirela Roşca (0740648832); Teodora Mereuţă (0742573487); Constantin Munteanu (0755451562). Formular de inscriere AICI!

INFO

Asociatia Studentilor Bioingineri

www.facebook.com/umftennisopen

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: