UMF Iași | 16 – 22 martie: vacanță pentru studenți. Din 23 martie, activitatea didactică se va desfășura online

Universitatea veche - UMF Iasi

În contextul situației epidemiologice actuale și Hotărârii nr. 9 din 10 martie 2020, a Grupului de Suport Tehnico-Științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României, Consiliul de Administrație al Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, întrunit în ședință extraordinară în data de 13 martie 2020, ora 14.00, a decis următoarele:

I. Începând cu data de 16 martie 2020 până la data de 22 martie 2020 este perioadă de vacanță. Vacanța programată în perioada 21 – 26 aprilie 2020 se suspendă.
II. În perioada 16 – 22 martie 2020 căminele, Biblioteca și bufetul Universității se închid pentru igienizare.
III. Începând cu data de 23 martie 2020 activitatea didactică la toate facultățile și specializările (cursuri, lucrări practice și stagii) se va desfășura on-line, pe platforma de e-learning, conform orarului stabilit la începutul semestrului. Studenții vor putea participa la aceste activități și din locul de reședință, dar vor avea obligația îndeplinirii cerințelor didactice.
IV. Sesiunea pentru examenele credit se amână pentru o perioadă care va fi precizată ulterior.
V. Secretariatele și Serviciile administrative își sistează activitatea față-în-față cu publicul, comunicarea desfășurându-se în această perioadă prin intermediul telefonului și e-mail-ului de serviciu.
VI. Activitatea de pregătire a medicilor rezidenți se desfășoară fără întreruperi, conform legislației în vigoare.
VII. Deplasările cadrelor didactice în zone cu risc epidemiologic și mobilitățile studentești de tip outgoing și incoming se suspendă.

Prevederile Hotărârii Consiliului de Administrație din data de 8 martie 2020 încetează.

Orice nouă decizie privind activitatea didactică viitoare va fi postată pe site-ul universității, pe newsletter şi pe pagina oficială de facebook a Universității, pe care vă rugăm să le consultați frecvent.

Conducerea UMF Iași invită la tratarea cu maximă responsabilitate a situaţiei, fiind încrezătoare că respectarea recomandărilor oficiale va reduce riscul epidemiologic de răspândire a infecției cu noul coronavirus.

INFO

www.umfiasi.ro

www.facebook.com/UMFGrigoreTPopaIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: