Ultimele zile pentru inscrierea la trainingurile ARCADIA – Educație pentru Dezvoltare

Ultimele-zile-pentru-inscrierea-la-trainingurile-ARCADIA-Educație-pentru-Dezvoltare-foto
Toamna aceasta vă invităm să participați la sesiunile de training pentru profesioniștii din mediul ONG și mass-media derulate ca parte a proiectului “Informatie multiplicata, un plus de impact”, implementat de ARCADIA cu sprijinul MAE și în parteneriat cu UNDP.

Organizate în contextul Anului European pentru Dezvoltare 2015, aceste sesiuni interactive de informare  oferă o privire de ansamblu asupra obiectivelor de dezvoltare internațională conform agendei post-2015 și pun la dispoziția participanților instrumente și materiale care pot fi utilizate ulterior pentru diseminare în societatea civilă și mass-media.

Calendar sesiuni de formare:
30 sept – 1 oct 2015 – Iași (pentru regiunea Nord-Est);
2 – 3 octombrie 2015 – Cluj (pentru regiunea Nord-Vest);
5 – 6 octombrie 2015 – București.

Ne dorim ca participanții selectați șă fie interesați în a promova domeniul dezvoltării internaționale în rândul publicului larg din România. Astfel că, în urma trainingului, vor fi capabili să înțeleagă tendințele actuale în dezvoltarea internațională, vor cunoaște dimensiunile principale ale dezvoltării durabile și vor explora modalități de integrare a tematicilor și principiilor acestora în activitatea lor profesională. În plus, se va acorda o atenție particulară schimbului de experiență și stabilirii de noi contacte profesionale bazate pe arii comune de interes, integrând tematicile educatiei pentru dezvoltare durabilă.

De aceea, invităm atât profesioniști cu experiență, cât și profesioniști aflați la primele contacte cu domeniul dezvoltării internaționale să ia parte la sesiunile de formare. Pe baza informațiilor acumulate și a parteneriatelor inițiate, participanții vor avea de organizat activități concrete de diseminare și informare, implementate în mediul lor profesional până la 17 octombrie (folosind instrumente de lucru adaptate domeniului profesional al fiecărui participant: activități, dezbateri, articole, bloguri, proiecții, expoziții etc.). În pregătirea și derularea acestor activități vor avea la dispoziție sprijinul echipei de proiect ARCADIA.

 INSCRIERI

Participarea la training este gratuită, iar înregistrarea participanților se face prin completarea formularului de inscriere, până la data de 21 septembrie.

Acest proiect face parte din planul național de lucru al României pentru Anul European pentru Dezvoltare 2015 (AED2015) și este finanțat de Comisia Europeană și de Ministerul Afacerilor Externe al României. Organizația ARCADIA este singura responsabilă de conținutul acestui material și în niciun context acesta nu poate fi privit ca o reflexie a poziției Uniunii Europene.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: