Ultimele seri de petrecere la Best Biliards

De joi  pana duminica, ultimele seri de petrecere din sezonul 2013 – 2014 la Best Biliards, unul din cele mai apreciate locuri de distractie din Iasi. Host: Dj. Johnny W. & Mc. K. Photoghraper: Strugaru Dan.

Avand o suprafata de 500 de metri patrati, 10 mese de biliard si peste 120 de locuri, Best Billiards este alegerea potrivita fie ca doriti sa savurati o cafea, sa jucati biliard, sau sa vizionati un meci de fotbal alaturi de prieteni. Prin amenajarea sa , clubul ofera o atmosfera calda primitoare. Decoratiunile din lemn si luminile ascunse creeaza un ambient placut, ce avantajeaza jocul de biliard, fiind in aclesi timp un cadru potrivit atat pentru distractie, cat si pentru conversatie si relaxare.

Ca si facilitati clubul de biliard este dotat cu wi-fi (internet wireless) si 3 plasme la care puteti viziona cele mai importante evenimente sportive. In serile de weekend, Best Billiards organizeaza petreceri tematice cu muzica ce satisface o arie larga de gusturi.De asemenea, la bar puteti gasi o mare varietate de bauturi si cocktailuri pentru ca distractia sa fie garantata.

REZERVARE

Tel: 0332 440 346

INFO

Best Biliards

Adresa: Facultatea de chimie, parter /  Campus Tudor Vladimirescu, Iasi

www.facebook.com/BestBilliardsIasi

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: