SAH / Ultima suta de metri pentru Campionatul Mondial Scolar / Iasi, 28 aprilie – 6 mai 2012

Dupa Campionatele Nationale de copii si juniori, sportivii ieseni sunt angrenati in alte competitii interne si internationale foarte importante. Incepand cu 19 aprilie vor avea loc Finalele Campionatelor Nationale Scolare (Olimpiada Nationala a Sportului Scolar) atat la gimnaziu cat si la licee.

Campionatul Mondial Scolar la Sah 2012

Astfel, in localitatea Giurgiu, orasul nostru va fi reprezentat de Diana Cusmuliuc – Colegiul National “C. Negruzzi” – clasa a VII – a, la fete, iar la baieti de Stoleriu George de la Scoala “St. Barsanescu”. George este elev in clasa a III – a, sportiv la CS “Sfinxul” Iasi si in ciuda varstei calitatea jocului sau este deosebita. De aceea avem speranta ca va face o figura frumoasa la aceste campionate. Copiii sunt insotiti de Paval George antrenor la CS “Sfinxul” Iasi. Concursul pe licee va avea loc la Arad si din Iasi vor participa Gelip Ioana, eleva la LPS Iasi si Stegariu Vlad, elev la Colegiul National Iasi. De aici speram sa obtinem doua medalii, cei doi putand fara probleme sa aduca aurul la Iasi, in ambele probe.

In aceeasi perioada o echipa de cadeti va reprezenta Iasul la Campionatele Internationale ale Turciei si va avea urmatoarea formula: Acsinte Matei, Tiron Lucian, Tiron Andrei, Olinici Emanuel, Muntianu Razvan. O echipa inchegata, omogena cu multa experienta, multiplii medaliati nationali si internationali, de la care asteptam o medalie de aur si o ultima pregatire cu succes inainte de Campioatul Mondial Scolar 2012, de la Iasi.

Pregatirile pentru acest mare eveniment sunt in toi, ultimele tari inscrise fiind Kenya si Emiratele Arabe Unite.

INFO

Asociatia Judeteana de Sah Iasi

www.ajsiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: