Ultima seară a expoziției Rembrandt la Iași: program special și reduceri la bilete

Seara-Rembrandt-la-MLR-Iasi

Muzeul Literaturii Române Iași organizează în data de 29 noiembrie 2014 „Seara expoziției Rembrandt”, sâmbătă fiind ultima zi a expoziției de gravuri originale Rembrandt la Iași.

Programul muzeului „Vasile Pogor” se va prelungi pentru cei care încă nu au vizitat expoziția de gravuri originale Rembrandt – Scene biblice. În plus, în intervalul orar 17- 24:00 prețul biletelor la expoziție va fi 2 lei.

De asemenea, începând cu ora 18:00, la muzeul „Vasile Pogor” va avea loc un concert de saxofon organizat de Școala Populară de Arte „Titel Popovici”. Timp de o oră, vor concerta elevii Ciupiniuc Alin, Ciupiniuc Robert, Acatrinei Bogdan, Cojocaru Alexandru Gabriel, în coordonarea profesorului de saxofon Cristian Mandache.

Dan Lungu, directorul Muzeului Literaturii Române Iași, a declarat: „Sâmbătă seara e petrecerea de despărțire. Gravurile maestrului Rembrandt pleacă spre alte zări, să bucure alți ochi. E ultima seară când mai pot fi văzute la Iași…. Fiindcă realmente credem în democratizarea accesului la cultură și facem tot ce ne stă cu putință în acest sens, sâmbătă va fi deschis până târziu și cu un preț de intrare simbolic. Veniți și admirați cele șaptezeci de scene biblice, intrând astfel în atmosfera Crăciunului!”

INFO

Muzeul Literaturii Române Iasi

Str. Vasile Pogor 4

E-mailmuzeul.literaturii@gmail.com

muzeulliteraturiiiasi.ro

Facebook.com/muzeulliteraturiiromane.iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: