Ultima intalnire cu copii in oraselul ”O inima de broscuta”

afis-palas-4oct-mic

Sub egida „Iași, capitală culturală europeană în 2021”, Orășelul O inimă de Broscuță și-a deschis porțile pe 20 iulie. O vară întreagă am petrecut  în Parcul Expo, Copou. Cei mai talentați copii au urcat pe scena, în fiecare weekend. Muzică și voie bună, concursuri, desene pe asfalt, cadouri-surpriză, înghețată și dulciuri!

Alături de Târgul de carte școlară și rechizite Excelsior, începând cu data de 27 august oraselul si-a misiunea de a va pregăti pentru noul an de învățământ, îmbinând utilul cu plăcutul. Pe toată durata desfășurării Orășelului, standul Adenium a pus la îndemâna copiilor, seria inedită de cărți, apărută într-o grafică de excepție, O inimă de Broscuță, ajunsă acum la cel de-al optulea volum. Păpușile uriașe, reprezentând personaje ale poveștii, au făcut deliciul copiilor în tot acest timp.

Rând pe rând au fost alături pe scena din cadrul targului Andrei Mihnea Cerbu, Diana Petcu, Beatrice Florea, Vladimir Cantemir, Magicianul Nicolas, Clubul de dans Katiușa, Clubul de gimnastică aerobică Gimnis, Ansamblul folcoric Plaiuri Pășcănene.

Ultima întâlnire cu copii, de sâmbătă 5 octombrie ora 17, va fi una incendiară. Pentru un final fastuos, vor reveni pe scena Andrei Mihnea Cerbu & Friends și Beatrice Florea.

Andrei Cerbu, cunoscut și drept „băiatul cu chitara de la Românii au Talent”, considerat de mass-media un veritabil rockstar în devenire, a uimit pe toată lumea la cei doar 11 ani ai săi. Este elev la Colegiul „C. Negruzzi” din Iași.

Alături de Andrei Cerbu va mai evolua Beatrice Florea – o fetiță de 8 ani, pasionată de muzică și de modă (își realizează singură ținutele de scenă), care a evoluat la emisiunea TV Next Star.

Orășelul O inimă de Broscuță este un proiect al Editurii Adenium, susținut îndeaproape de parteneri precum: Primăria Municipiului Iași, Magic FM, TELE M, Fonoteca Excelenței, Zile și Nopți, Sedcom Libris, Evenimentul, Curierul de Iași, cărora le mulțumim.

INFO

www.facebook.com/InimaDeBroscuta

oinimadebroscuta.org/

www.adenium.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: