Spectacolul „Uimitoarele aventuri ale lui Flick”

Uimitoarele aventuri ale lui Flick 1Uimitoarele aventuri ale lui Flick, un text original, scris si pus in scena de regizorul Constantin Brehnescu, se joaca saptamana aceasta la Teatrul „Luceafarul” din Iasi.

REPREZENTATII

  • Marti, 26 februarie 2013, ora 10.00, Teatrul Luceafarul, Iasi

Flick este un soricel nazbitios, care face o multime de sotii in laboratorul savantului Isidor, in decursul unui spectacol plin de neprevazut.  “E o poveste cu iz fantastic, careia i-am dar o forma usor de receptat de public. In scena noastra mica am combinat diverse mijloace artistice, a caror dinamica vor tine spectatorii cu sufletul la gura. E vorba despre actorie la vedere, papusi de diverse forme si marimi, muzica. Elementul conventional va amuza publicul care este si el implicat, nu numai in receptare, ci efectiv in anumite actiuni ale interpretilor, pe care sint invitati sa le rezolve“, precizeaza regizorul Constantin Brehnescu.

Distributia alatura doi actori experimentati ai trupei, Doina Iarcuczewicz si Toma Hogea, si doi tineri interpreti, Ioana Iordache si Dumitru Georgescu, laureati ai Galei Hop de la Mangalia in urma cu doi ani. Scenografia este creatia Vioricai Perju, iar muzica este compusa de Anda Tabacaru Hogea.

Uimitoarele aventuri ale lui Flick 2

Optiunea repertoriala si punerea in scena completeaza fericit afisul curent al Teatrului  “Luceafarul”, asigurind echilibrul intre basmele si povestile clasice, foarte cunoscute de spectatori, si textele contemporane, care impun personaje noi, oferind actorilor partituri generoase din punct de vedere ludic.

INFO

www.luceafarul-theatre.ro

www.facebook.com/teatrul.luceafaruliasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: