Uber Eats s-a lansat la Iași

Uber Eats, serviciul global de livrare de mâncare, se extinde în Iași. De acum înainte, ieșenii vor putea comanda mâncarea preferată din aplicația Uber Eats sau de pe ubereats.com, de unde pot alege dintre cele peste 50 de restaurante existente. Comanda este livrată în siguranță, într-un timp mediu de 35 de minute, cu un cost fix de livrare în valoare de 5,99 lei, indiferent de cantitate.

Uber Eats este o aplicație separată de livrare de mâncare folosind aceeași tehnologie Uber, care oferă posibilitatea utilizatorilor de a se deplasa simplu și eficient în orașe. În parteneriat cu peste 220.000 de restaurante din aproximativ 500 de orașe din mai mult de 36 de țări, Uber Eats livrează mâncare pentru milioane de oameni prin simpla apăsare a unui buton.

Prin Uber Eats, locuitorii orașului Iași vor putea comanda mâncare pentru toate gusturile și ocaziile, 7 zile pe săptămână, de la peste 50 de restaurante disponibile în aplicație. Utilizatorii vor găsi pe platformă o gamă diversă de opțiuni culinare, disponibile în același loc, livrate rapid și în siguranță. Printre restaurantele prezente în acest moment pe Uber Eats în Iași se numără The Trumpets, Treaz & Nu, Blue Aqua și The Box.

Serviciul va fi disponibil între 10:30 și 24:00, în zona centrală a orașului, dar și în zone precum Copou, Podu Roș și Tătărași.

La un an de la lansarea Uber Eats în București, în toamna aceasta am extins acest serviciu în alte două orașe din România: Timișoara și Iași.  Atât din punct de vedere al utilizatorilor, cât și din perspectiva restaurantelor, ieșenii s-au dovedit a fi receptivi la noi modalități de a comanda mâncare livrată rapid cu ajutorul tehnologiei.  Motivul pentru care am decis să lansăm serviciul și în alte orașe este faptul că Uber Eats a contribuit la dezvoltarea a sute de afaceri din București și ne dorim să replicăm acest model pentru a sprijini comunitățile locale. Acum, restaurantele din Iași vor avea posibilitatea de a ajunge la un număr mai mare de clienți, iar utilizatorii ieșeni se vor bucura de mâncarea preferată printr-o simplă apăsare de buton.” spune Ioana Ilie-Dobre, Country Manager Uber Eats România.

Mâncare livrată la o uber viteză

Pentru a mulțumi utilizatorii care-și doresc ca mâncarea să fie livrată rapid și în siguranță, Uber Eats colaborează cu parteneri cu biciclete, scutere și mașini, pentru a livra într-un timp mediu de 35 de minute, cu posibilitatea de a urmări în timp real comanda în aplicație, de la solicitare până la expediere.

INFO

www.ubereats.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: