Uber ajunge la Iași. Actorul Marius Manole, primul utilizator care a încercat serviciul în Iași

Începând de pe  21 februarie  ieșenii vor putea călători cu Uber, la o simplă atingere de buton. Actorul Marius Manole este primul utilizator care a folosit serviciul în Iași. Iași devine cel de al cincilea oraș din România în care Uber este disponibil. Prima cursă pentru utilizatorii noi este gratuită folosind codul HelloIasi

Uber, aplicația care conectează șoferii parteneri cu pasagerii în peste 600 de orașe din 64 de țări, este acum disponibilă și în Iași, inima Moldovei. Cei care nu au încercat serviciul până acum, vor beneficia de prima călătorie gratuită în limita a 10 lei, dacă își vor crea un cont Uber și vor folosi codul promoțional HelloIasi.

Marius Manole, actor la Teatrul Național București, este primul utilizator care a încercat serviciul în Iași, orașul său natal.

Agitația vieții de artist presupune, printre altele, și multe deplasări. Pentru mine, cele mai multe zile încep cu o repetiție și se termină cu unul sau două spectacole. Folosesc Uber atât în România cât și în străinătate și mă bucur nespus că Iași, orașul meu natal, a mai făcut un pas important spre modernizarea transportului urban”, a declarat actorul Marius Manole.

Suntem bucuroși să lansăm serviciul în Iași, al cincilea oraș din România în care Uber este disponibil. Iași a ales Uber în aceeași măsură în care Uber a ales Iași – mii de ieșeni au deschis aplicația cel puțin o dată în ultimele șase luni. Astăzi, orașul Iași se alătură altor zeci de orașe europene care au Uber – Paris, Londra, Berlin, Praga, Amsterdam, Lisabona, Varșovia și multe altele. Ne dorim ca Uber să devină un partener al autorităților locale pentru a rezolva problema traficului aglomerat, pentru a reducere poluarea dar și pentru a face din Iași un oraș mult mai prietenos cu turiștii” a declarat Nicoleta Schroeder, General Manager Uber, România

Cum funcționează Uber

• Descarcă aplicația Uber pe telefonul tău și creează un cont
• Aplicația se va deschide cu o întrebare simplă: “Încotro?”
• După ce ai setat destinația, aplicația va estima prețul călătoriei
• Comandă și urmărește în aplicație cum șoferul ajunge la tine
• Poți trimite localizarea pe hartă și timpul estimat de sosire cu prietenii sau familia
• Plătește numerar sau prin intermediul plății electronice
• Oferă un rating și feedback șoferului partener
• După finalizarea cursei, vei primi un e-mail cu o chitanță electronică, iar din contul tău Uber vei putea descărca factura fiscală
Tarifele UberX în Iași

Tarifele Uber sunt transparente și sunt afișate în aplicație înainte de a comanda o cursă. Toate plățile sunt înregistrate electronic, indiferent dacă sunt achitate cash sau card. Toate cursele vin cu o factură fiscală care poate fi descărcată de utilizatori din contul lor Uber.

Astfel, o călătorie de la aeroport la Palatul Culturii va costa aproximativ 17 lei, în condiții normale de trafic. Dacă este prima dată când folosești aplicația Uber, adaugă codul promoțional HelloIasi (meniul din stânga, Plată – Adăugați promocod) pentru a te bucura de prima călătorie gratuită, în limita a 10 lei.

Misiunea Uber este să creeze oportunitate prin mișcare. Am început în 2010 prin rezolvarea unei probleme simple: cum poți comanda o cursă doar prin atingerea unui buton? Peste 10 miliarde de curse mai târziu, dezvoltăm produse care să ducă oamenii cât mai aproape de destinație. Uber este o platformă care oferă lumii noi posibilități, schimbând modul prin care oamenii, mâncarea și lucrurile se deplasează în orașe.

INFO

www.uber.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: