U2 – iNNOCENCE + eXPERIENCE – Live in Paris –

u2 innocence

U2 a lansat, pe 10 iunie, la Island Records, proiectul iNNOCENCE + eXPERIENCE – Live In Paris. Materialul este disponibil in format DVD, Blu-Ray si digital.

Concertul surprinde turneul extraordinar al trupei irlandeze in momentul in care se ajunge in capitala franceza pentru doua show-uri speciale in decembrie 2015. U2 – iNNOCENCE + eXPERIENCE – Live in Paris ii traspune pe telespectatorii in interiorul arenei din Paris alaturi de Bono, Adam Clayton, The Edge, Larry Mullen Jr. si invitatii lor surpriza, Eagles of Death Metal si Patti Smith. Versiunea Deluxe a materialului include si o filmare behind-the-scenes, un interviu cu regizorul Hamish Hamilton, tururi virtuale exclusive (alaturi de vechiul prieten al trupei, Gavin Friday), videoclipuri, piese live, filmate in timpul turneului si multe altele.

A fost infricosator sa regizez iNNOCENCE + eXPERIENCE”, spune regizorul Hamish Hamilton, care a mai lucrat in trecut cu U2, in 2001, la Elevation Tour. “Un cosmar tehnic, incununat de un rollercoaster creativ. A pus la incercare tot ceea ce stiam… ceea ce m-a surprins au fost multiplele momente narative, combinate cu momentele emotionante prin care esti trecut ca spectator in timpul show-ului. Sunt multe show-uri bune, insa sunt putine cu adevarat grozave.

Turneul iNNOCENCE + eXPERIENCE a inceput in Vancouver in mai 2015 si pana acum a fost pus in scena in fata a peste 1.2 milioane de fani, in 22 de orase din Europa si America de Nord. In turneu, s-a folosit o scena rotunda, un extraordinar ecran led de 30 de metri, suspendat deasupra unei limbi de scena de 35 de metri, precum si un sistem de sonorizare inovativ, ce a asigurat aceeasi calitate a sunetului in fiecare colt al arenei.

U2 – iNNOCENCE + eXPERIENCE – Live In Paris prezinta  atat piesele iubite de fani de pe cel mai recent album de studio U2 – Songs of Innocence (“Cedarwood Road”, “Song For Someone” si o versiune acustica a piesei “Every Breaking Wave”), precum si hit-urile ce au consacrat trupa: “I Will Follow”, “Pride (In the Name of Love)”, “Vertigo”, “Sunday Bloody Sunday”, “Until The End of the World”, “Beautiful Day”, “Where The Streets Have No Name”, alaturi de multe altele.

U2 – iNNOCENCE + eXPERIENCE – Live In Paris  este disponibil acum si in Romania: U2.Live.Paris

INFO

umusic.ly/U2.Live.Paris

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: