U.M.F. Tennis Open, editia a IV-a

tenis-7

Turneul de tenis de câmp, ”U.M.F Tennis Open”, organizat de membrii Asociației Studenților Bioingineri este un eveniment sportiv cu 3 ediții desfășurate cu succes. Dacă prima ediție a fost mai mult un experiment pentru a observa gradul de interes al studenților pentru tenisul de câmp (22 participanți), la cea de-a 3-a ediție au participat peste 40 de studenți.

Cea de-a IV-a ediţie se va desfăşura în perioada 23-26 aprilie, pe terenul de lângă Biblioteca U.M.F, meciurile fiind programate în funcţie de programul liber al fiecărui student. Publicul țintă este reprezentat de studenții ieșeni, însă nu excludem și participări din alte orașe. Începând cu ediția precedentă, o serie de cadre didactice ni s-au alaturat pe teren!

Se va juca în sistemul cel mai bun din 3 seturi și vom avea tablouri de simplu masculin și feminin, respectiv dublu. Vor fi asigurate mingi și rachete de către comitetul organizator.

Atât pagina de facebook a competiției, cât și web-site-ul asociației vor fi intens actualizate cu poze, cronici și, mai nou, videoclipuri scurte, livescore și interviuri. Datorită partenerilor  de la www.gravez.ro , vor fi pregătite surprize si spectatorilor ce își vor susține favoriții de la teren!

Se anunță cea mai intensă ediție de până acum și avem nevoie de tine ca să o facem cea mai reusită. Fair-play-ul, multinaționalitatea, prietenia și loviturile de excepție reprezintă încă un motiv pentru care poți să ni te alături măcar ca spectator.

Parteneri media: Sapte Seri, Tele M, Wink, InOras.ro

INSCRIERE

Taxa de participare: 20 lei. Data limita pentru inscrieri: 22 aprilie. Inscrieri si detalii: www.facebook.com/umftennisopen. Razvan Radu: razvanradu.bioinginerie@yahoo.com, 0754 974 074. FORMULAR DE INSCRIERE: http://goo.gl/bSjkpN

INFO

Asociatia Studentilor Bioingineri

asb-iasi.ucoz.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

1 comentariu la “U.M.F. Tennis Open, editia a IV-a”

  1. Bogdan says:

    Formular de inscriere aici.

Scrie un comentariu: