Tzitzi-Poc – Cel mai mare vis al copilăriei

Tzitzi și Poc vin la tine în oraș! Vino să descoperi care este cel mai mare vis al copilăriei, pe 21 Octombrie, la ora 18:30, la Teatrul pentru Copii și Tineret Luceafarul Iași!

Cel mai mare vis al copilăriei – Un spectacol plin de aventuri, în care cei mici descoperă cum s-au cunoscut Tzitzi și Poc. Un spectacol despre ce înseamnă un vis măreț, despre cum să depășim obstacolele, despre auto-disciplină, responsabilitate, înțelegerea și acceptarea diferențelor dintre noi. Și mai ales, un spectacol care îi împrietenește pe cei mici cu emoțiile lor!

Spectacol avizat psihologic și supervizat de Asociația Română de Psihodramă Clasică.

BILETE

BILETE.RO și în oficiile Postei Romane, magazinele Inmedio, Telekom/Germanos semnalizate Bilete.ro, Bilet simplu (copil sau adult): 20 Lei; Bilet adult+copil: 32 Lei; Bilet VIP (spectacol – o intrare + intalnire cu Tzitzi & Poc): 45 Lei. Copiii au prioritate pe rândurile din față, iar așezarea se face în funcție de ordinea sosirii.

*Vârsta recomandată: 2-8 Ani

NOTĂ! Vă rugăm să citiți cu atenție descrierea evenimentului, regulile de acces și informațiile necesare cumpărării de bilete. Fiecare persoană care vine la spectacol trebuie să aibă bilet, indiferent de vârstă. Copiii vor fi însoțiți obligatoriu de un adult.

Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ 30 de minute înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm nu întârziați! După începererea spectacolului nu mai este permis accesul în locația evenimentului.

Atenție, se filmează!

În cazul în care spectacolul se amână sau se anulează, suma integrală se va returna clienților in maximum 24 de ore de la
anunțul oficial.

În cazul în care spectacolul se amână sau se anulează, nicio contravaloare de bilete nu se va returna clienților prin partenerii din Rețeaua Bilete.ro (Poșta Română, Inmedio, Telekom/Germanos), ci doar prin Biroul Central sau Casieria Bilete.ro (Hotel Ibis Gara de Nord București), tel: 021.311.93.23 sau office@bilete.ro .

INFO

www.facebook.com/tzitzipoc

PE ACEEASI TEMA:

„Frumoasa din padurea adormita” | Teatrul Luceafarul

Povestea celor trei purcelusi | Teatrul Luceafarul Iasi

„Cenușăreasa” | Teatrul Luceafărul

Cu Cenusareasa la bal | Ateneul National din Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: