TVR transmite primele meciuri play-off ale Ligii Campionilor 2013

Meciuri Play-Off UEFA Champions League

TVR 1, TVR HD si TVR+ transmit în direct, pe 20 si 27 august, partidele de fotbal Olympique Lyon (Franta) – Real Sociedad de Fútbol (Spania) si Legia Varsovia (Polonia) – FC Steaua Bucuresti (România), contând pentru play-off-ul Ligii Campionilor 2013-2014.

În prima mansă a play-off-ului UEFA Champions League, pe care TVR o transmite pe 20 august, de la ora 21.40, competitia pune fată în fată echipele Olympique Lyon (Franta) si Real Sociedad de Fútbol (Spania), meciul contând pentru calificarea în grupele UEFA Champions League. Desi în 2004 a ajuns să retrogradeze în grupa a doua a fotbalului spaniol, Real Sociedad a început  să-si revină si din 2010 urcă în prima grupa spaniolă, iar la finalul campionatului 2012-1013 ajunge pe locul al patrulea. Celaltă echipă, Olympique Lyon, a câstigat 7 ani la rând campionatul Frantei (2002-2008), iar anul trecut a terminat pe locul 3.

Antrenorul Real Sociedad, Jagoba Arrasate, apreciază că „meciul va fi unul atractiv si foarte strâns, care se va decide doar printr-o mică diferentiere. Noi suntem multumiti de cei cu care am fost desemnati să jucăm. Poate că Lyon nu sunt de calitatea altor echipe din play-off, dar cu sigurantă sunt o echipă compactă si bine înarmată”. Comentariul partidei Olympique Lyon – Real Sociedad va fi asigurat de Marian Olaianos.

Pe 27 august însă, emotiile românilor vor creste pentru că mansa retur aduce în lumina reflectoarelor o echipă românească – Steaua Bucuresti, care întâlneste în Polonia, echipa Legia Varsovia. „Nu cred că sunt echipe slabe în această competitie, dar trebuie să recunosc că mi-as fi dorit să nu trebuiască să jucăm în compania Stelei. Românii au jucat foarte bine împotriva echipei Chelsea în Europa League si stiu că au un potential urias – cei mai multi jucători ai lor au în jur de 22, 23 de ani, sunt ambitiosi si doritori de succes… Sunt convins că dacă trecem în faza grupelor, jucând pe stadionul nostru, atmosfera va fi magică”, este de părere Jan Urban, antrenorul Legiei.

Ambele partide vor fi precedate de Studio UEFA Champions League (începând cu ora 21.00), prezentat de Tudor Furdui, care, împreună cu invitatii lui, va aduce telespectatorilor ultimele detalii despre echipele din competitie, familiarizându-i cu atmosfera dinaintea meciurilor.

INFO

www.tvr.ro

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: