Turul Virtual Google 360 Inside View, disponibil pe piata din Romania

Id-entity, printre grupurile de top din Europa în conceperea, producerea și gestionarea conținuturilor și serviciilor de comunicații digitale, alături de FCR Media On Line, compania care deține și gestionează brandul Pagini Aurii pe piața românească, lansează Turul Virtual Google 360 Inside View, un produs interactiv care sporește semnificativ vizibilitatea online a businessurilor din România și interacțiunea cu potențialii clienți.

Într-un mediu din ce în ce mai competitiv, turul virtual oferit de Id-entity și Pagini Aurii este un instrument care facilitează accesul rapid și permanent, 24/24, în locațiile unei companii, fie cabinet medical, spațiu de cazare, salon de beauty sau spațiu rezidențial.

Practic, clienții actuali și potențiali pot explora locația, interiorul și facilitățile oferite de un furnizor de servicii prin intermediul unei reprezentări fotografice fidele și interactive, realizată prin tehnologia 360°.
Turul virtual consolidează prezența unei afaceri pe platformele Google, fiind afișat atât în secțiunea Google Maps, cât și în rezultatele Google Search. Turul Virtual Google 360 Inside View reprezintă un mijloc de promovare ce poate fi integrat și cu alte canale de marketing precum Social Media, website-uri, directoare, tool-uri VR. De asemenea, poate fi convertit în video-uri 360°.

Id-entity Romania a realizat până la momentul actual venituri de 900.000 de euro și așteaptă până la finalul anului o cifră de afaceri de 1,2 milioane de euro, valoare similară celei de anul trecut. Estimarea se bazează pe gradul ridicat de retenție al portofoliului de clienți, cât și pe consolidarea serviciilor oferite.

Lansarea unui astfel de produs inovator are loc în contextul în care 44% din utilizatorii de internet apelează la Google Maps pentru a căuta informații despre o afacere. În plus, companiile care îmbină vizualurile cu un tur virtual pot genera un trafic dublu față de cele fără astfel de conținut.
Turul virtual este un produs devenit popular în rândul companiilor din Europa de Vest și US. Magazinele de retail sunt deja în faza în care integrează e-commerce-ul în tururile virtuale. Pe de altă parte, HoReCa integrează atât Google Street View, cât și tururi personalizate cu funcționalități avansate de rezervare, vizualizare meniu și bannere interactive.

Succesul obținut pe celelalte piețe ne-a convins să oferim și în România acest produs. Până în prezent, am realizat peste 12.300 de tururi virtuale, iar evoluția domeniilor în care este folosită această tehnologie ne-a surprins. În domeniul imobiliarelor este principalul tool care promovează spații rezidențiale și office într-o manieră foarte atrăgătoare. În Spania, unul dintre sectoarele în care ne-am consolidat este cel al muzeelor/expozițiilor și al edificiilor istorice și culturale.”, explică Andreea Cristinari, Managing Director Id-entity România.

Mai mult de atât, în Italia sunt grupuri de francize care își actualizează anual tururile virtuale. Pe piața din România, spune Andreea Cristinari, turul virtual câștigă teren pe nișa cabinetelor medicale și saloanelor de wellness/fitness. Acestea aleg să își pună în valoare spațiile și facilitățile prin tururi virtuale care atrag și pot converti potențiali clienți.

Pentru Pagini Aurii, parteneriatul completează seria de beneficii oferite tuturor business-urilor din România.

Prin acest parteneriat și multe alte eforturi similare, Pagini Aurii face un pas important pentru piața digitală competitivă din România și se aliniaza ofertei  celor mai importante cataloage și motoare online de căutare business din Europa.”, declară directorul general al FCR Media On Line, Mihai Cristea.

Parteneriatul vine ca urmare a colaborărilor pe care Id-entity le are cu cele mai mari cataloage online din Europa, precum ItaliaOnline și Paginas Amarillas. În primă fază, produsul este unul pilot în municipiul București.

Id-entity este astăzi una dintre principalele Digital Media Factory din Europa. Cu societăți  care operează în Elveția, România, Spania și Italia, Id-entity Group este o ’’fabrică’’ de conținut digital care se ocupă de prezența online a marilor companii, precum și a IMM-urilor, cu produse digitale accesibile, concepute pentru a sprijini business-urile în comunicarea locală. În 2017, Id-entity România a câștigat premiul Best New Entrant la “Romania Outsourcing Awards for Excellence”.

INFO

Id-entity

id-entity.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: