Turul Romaniei, Turul Bucuriei

turul-romaniai-turul-bucuriei-afis-2014Turul României, Turul Bucuriei este în esenţă un tur fără competitivitate – scopul în sine este drumul şi împărtăşirea bucuriei. Distanţa parcursă va fi de peste 2500km în 32 de zile și vom parcurge peste 50 de orașe.

Înafară de deplasarea din Rădăuţi spre Vama Veche și înapoi, vom distribui materiale informative despre: sănătate și ciclism, încurajarea cicloturismului şi siguranţa bicicliştilor, hrană vie și importanța culturii românești în oceanul multicolor al diversității umane.

În fiecare oraş sau sat vom face pauze scurte, plimbări, vom vizita obiective turistice din zonă și vom purta discuții cu oamenii și mass media. În oraşele: Cluj, Timişoara, Sibiu, Bucureşti, Vama Veche şi Iaşi vom face popas o zi şi pentru a distribui materiale informative şi a sta de vorbă cu oamenii. Cazarea se va face la hamac, cort, la localnici din zonele în care vom face popas sau Couchsurfing. (couchsurfing.org).

Hai să mergem toți la mare, pe drumul cel mai lung!

INFO

Detalii suplimentare în curând pe pagina turului.

www.facebook.com/asociatia.bafi

www.facebook.com/events/289856477861369

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: