”Turul României pe Graniţă cu Bicicleta” a ajuns la Iasi

Turul-Romaniei-pe-Granita-c

IULIUS GROUP sprijină proiectul inedit al clujeanului Marius Bucur, acela de a parcurge „Turul României pe Graniţă cu Bicicleta”, fiind sponsor oficial. Astăzi, biciclistul a ajuns la Iaşi şi, pentru că va înnopta în oraş, a făcut o vizită şi la Iulius Mall.

Tânărul în vârstă de 26 de ani, pentru care sportul este un stil de viaţă, a plecat pe 12 mai 2015, de la Oradea, în „Turul României pe Graniţă cu Bicicleta”, avându-l coechipier chiar pe tatăl său, de 52 de ani. Împreună şi-au propus să parcurgă acest traseu, care, din informaţile pe care le deţin, nu a mai fost făcut de nimeni până acum, şi să meargă pe bicicletă cât mai aproape de ţările vecine, atât cât infrastructura le permite.

Turul-Romaniei-pe-Granite-c

Cei doi pasionaţi de mersul pe bicicletă estimează că vor parcurge aproximativ 3.000 de kilometri, în 45 – 50 de zile, în funcţie de condiţiile pe care le vor întâmpina. Vor pedala, în medie, 70 de kilometri pe zi. Până astăzi, biciclistul a străbătut peste 820 de kilometri, ajungând în oraşul Iaşi. Pentru că şi-au propus să respecte cât de precis posibil linia imaginară a graniţelor ţării, ceea ce presupune trasee montane, drumuri forestiere sau neamenajate, majoritatea nopţilor le vor petrece în cort.

Turul Romaniei pe Granite cu bicicleta - Iulius Mall 02

Nu vrem să demonstrăm ceva sau să intrăm în Cartea Recordurilor, ci să ne cunoaştem pe noi înşine. Orice ajutor primit înseamnă mai mult decât o «sponsorizare» şi vom dedica fiecare kilometru pedalat celor care ne ajută şi ne sprijină în a duce la final un vis încă neîmplinit”, a spus Marius Bucur, iniţiatorul proiectului „Turul României pe Graniţe cu Bicicleta”.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: