Turneul Universitar de dezbateri Touch Me Not-Politicile Corpului la IASI

Vă invităm să petreceți două seri cu totul speciale – sâmbătă, 5 octombrie și duminică, 6 octombrie, la Cinema Iași, în compania protagoniștilor-cheie ai controversatului film TOUCH ME NOT – câștigător al Ursului de Aur la Berlinale.

Pentru prima oară în Iași, în parteneriat cu Universitatea de Arte “George Enescu” si Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Christian Bayerlein si Grit Uhlemann, pasionați activiști pentru drepturile omului, alături de eroina principală Laura Benson și regizoarea filmului Adina Pintilie, invită studenții și nu numai la o călătorie de auto-cunoaștere: despre intimitate, relația cu propriul corp și modul în care ne raportăm la Celălalt, despre capacitatea noastră de empatie.

O întâlnire transformativă între studenți si comunitățile vulnerabile vizate de film: despre diversitate, incluziune, despre respectul pentru Celălalt și posibilitatea schimbării de mentalități.

Un eveniment găzduit de partenerul de ospitalitate Domeniile Samburestii/ AQUA Carpatica

ACCES

Accesul se face în două moduri:

BILETE pe site-ul Ateneul Național din Iași: www.ateneuiasi.ro/class/dezbaterile-touch-me-not-politicile-corpului-la-iasi/

Intrare gratuita pentru studenti doar pe baza de rezervare pe Eventbook: eventbook.ro/film/rezervari-dezbaterile-touch-me-not-iasi

Dezbaterea va avea loc in limba engleza, și va beneficia de traducere simultană.

Evenimente co-organizate de  Asociația ARTIS si Centrul Cultural German Iasi / Deutsches Kulturzentrum Iasi, cu sprijinul Ateneul Național din Iași. în parteneriat cu  Universitatea de Arte “George Enescu” si Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Turneul Universitar de Dezbateri TOUCH ME NOT – POLITICILE CORPULUI este un proiect organizat de Asociația Culturală MANEKINO & MANEKINO Film în parteneriat cu Friedrich-Ebert-Stiftung Romania co-finanțat de AFCN și Ministerul Culturii și Identității Naționale cu sprijinul Institutul Francez, Ambasada Germaniei Bucureşti, Goethe-Institut Bucuresti, Uniunea Cineastilor din Romania – UCIN, Teatrul Naţional “I. L. Caragiale” Bucureşti. Sponsori principali AQUA Carpatica, Domeniile Samburesti, Grup Transilvae. Susținut de Cărturești, Cornelia Skytour.

INFO

Ateneul Național din Iasi

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulNationalIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: