Turneul Trofeului Cupei Mondiale™ FIFA ajunge in Romania

Iubitorii fotbalului din România au, din nou, sansa de a admira Trofeul Cupei Mondiale FIFA, care se va afla la Bucuresti în perioada 3-5 martie. Cel mai râvnit trofeu din fotbalul mondial, adus în România de Coca-Cola, va fi expus în cadrul Băneasa Shopping City, unde fanii vor avea parte deo serie de experiente memorabile.

Traseul Turneului Trofeului Cupei Mondiale™, organizat de Coca-Cola, a început în septembrie 2013 cu  o ceremonie oficială la Rio de Janeiro si parcurge mai mult de 148.000 de kilometri în decursul a 9 luni, prin 90 de tări.

Prestigiosul trofeu este însotit la Bucuresti de fostul campion mondial Christian Karembeu, în calitate de ambasador FIFA. La această editie, ambasadorul pentru România al Trofeului Cupei Mondiale™ este fostul international Ilie Dumitrescu, reprezentant al Generatiei de aur, participant la trei editii consecutive ale Cupei Mondiale.

Cele mai dragi amintiri din perioada de fotbalist sunt legate de participarea la Cupa Mondială. Îmi amintesccu emotiecă, acum 20 de ani, am fost aproape de acest trofeu, la Mondialul din Statele Unite, când, cu putină sansă, am fi jucat o semifinală de vis cu Brazilia, gazda de anul acesta… Acest trofeu este cel mai important simbol al fotbalului mondial si, din acest motiv, este o onoare să fiu ambasador pentru tara mea.Cu sigurantăcă prezenta lui printre fanii din România este un motiv de bucurie si fotografia cu trofeul va rămâne o amintire memorabilă pentru noi toti”, a declarat Ilie Dumitrescu.

Fanii sportului rege pot admira Trofeul Cupei Mondialesi se pot fotografia alături de el pe 5 martie, în cadrul unui eveniment special ce va fi gazduit de Băneasa Shopping City.

Este o adevărată onoare că tara noastră este parte din Turneul Trofeului Cupei Mondiale FIFA si suntem bucurosi că românii au sansa de a admira celebrul Trofeu. Chiar dacă nu ajungem în Brazilia anul acesta, vom aduce, pe 5 martie, putin din atmosfera braziliană în Băneasa Shopping City, unde sperăm că iubitorii fotbalului vor veni în număr cât mai mare pentru a sărbători cum se cuvine anul fotbalului”,a declarat Nicoleta Eftimiu, Marketing Manager Sparkling Soft Drinks Coca-Cola România & Moldova.

Dorim să oferim fanilor de pretutindeni sansa de a se bucura de sportul rege si de a păstra o amintire alături de celebrul Trofeu. Multumim partenerului Coca-Cola pentru îndeplinirea acestui vis împărtăsit de milioane de fani ai fotbalului”, a spus Presedintele FIFA, Joseph S. Blatter.

Despre Trofeul Cupei Mondiale™ FIFA

Turneul Trofeului Cupei Mondiale™ FIFA, organizat de Coca-Cola, aduce alături fani din întreaga lume si le oferă acestora ocazia de a avea o amintire inedită cu faimosul Trofeu, înainte de a fi oferit echipei nationale câstigătoare a Cupei Mondiale™ FIFA.

Turneul Trofeului Cupei Mondiale™ FIFA vizitează 90 de tări, dintre care 39 aflate în regiunea tării gazdă, Brazilia. Până la finalul turneului, aflat la a treia editie, trofeul Cupei Mondiale va parcurge, în premieră, 51 de tări care nu au mai găzduit Trofeul.

INFO

www.fifa.com/trophytour

www.facebook.com/trophytour

www.twitter.com/trophytour / @trophytour

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: