Turneul Radiohead traverseaza Atlanticul!

Fanii europeni ai  trupei Radiohead se pot bucura. Cei cinci vor aduce piesele albumului ”The King of Limbs” si in Europa: pe 30 iunie la Roma (Hyppodrome Capanelle)  , pe 1 iulie la Florenta (Parco Delle Cascine), pe 3 iulie la Bologna (Piazza Maggiore), pe 5 iulie la Udine (Villa Manin) si pe 6 iulie la Berlin (Wuhlheide), urmind ca in viitorul apropiat sa fie anuntate si alte date.

Radiohead

Radiohead vine in Europa

Pentru concertele din Italia biletele sint deja disponibile la vinzare  iar pentru concertul din Berlin biletele pot fi cumparate din 24 noiembrie. Pretul lor incepe de la 57,90 euro.

Radiohead

Radiohead a fost infiintata in 1985 in Marea Britanie de catre Thom Yorke (voce, chitara, clape), Jonny Greenwood (chitara, clape), Ed O’Brien (chitara), Colin Greenwood (bas) si Phil Selway (tobe). Pina in prezent Radiohead a lansat 8 albume de studio, cel mai proaspat fiind The King of Limbs (2011), a carui promovare va purta trupa intr-un amplu turneu, pe parcursul anului viitor.

The King of Limbs poarta semnatura producatorului Nigel Godrich si a aparut pe piata pe 18 februarie 2011 .  Pentru promovarea acestui album englezii au lansat si un videoclip pentru piesa “Lotus Flower” pe care il puteti urmari mai jos. “The King of Limbs” contine 8 piese si a fost produs de Nigel Godrich, cel care a lucrat si cu artisti precum Paul McCartney, Travis, Beck, Ultrasound, Jason Falkner, Charlotte Gainsbourg, Pavement, Brazzaville, Air, Natalie Imbruglia, The Divine Comedy, The Sundays, U2, sau R.E.M.

Radiohead – Lotus Flower

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Bacalaureat 2020

Nocturna lui Paul | in fiecare miercuri

”Poemele luminii” – expozitie personala Cimpan Bogdan si Andreea Zabulic

”Aida” si “Gala Operelor Naționale și Chișinău” oferite publicului de Opera Naţională Română Iaşi

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: