Turneul Fenomental al trupei Vita de Vie

Turneul Fenomental, programat de Vita de Vie să aibă loc în 31 de orase, începând 17 ianuarie la Timisoara, se va amâna cu mai bine de o lună. Pe 3 ianuarie, Adrian Despot, solistul trupei, a suferit o fractură la mâna dreaptă, în timp ce se afla la ski în Bulgaria.

  • Vineri, 28 martie, 21.00 – Underground IASI. Pret: 20 lei

Paradoxal, nu e foarte multă zăpadă în perioada asta a anului. Sunt multe pietre, în schimb. Am avut ghinionul să ma întâlnesc pe pârtie cu o piatră”, spune Adrian Despot.  Dus imediat la spital, medicii bulgari i-au pus diagnosticul „fractura intraarticulară”, apoi l-au trimis în România pentru a fi supus unei interventii chirurgicale.

Solistul trupei Vita de Vie a fost operat pe 6 ianuarie, la Spitalul Militar din Bucuresti, de către dr. Bogdan Marinescu, seful sectiei de Chirurgie Plastică, asistat de dr. Florin Popescu. Interventia a fost una destul de dificilă si a durat două ore. Recuperarea partială presupune 6 săptămâni cu mâna imobilizată, după care vor urma câteva săptămâni de fizioterapie. Medicii spun că recuperarea totală se va face în aproximativ un an.

Din ce mi-au explicat doctorii, riscul era pierderea partială a mobilitătii mâinii drepte. Asta e cosmarul oricărui chitarist”, mai spune Adrian Despot, care tine să multumească întregii echipe conduse de dr. Bogdan Marinescu pentru profesionalism. „Am fost tratat exceptional, atat din punct de vedere clinic, cât si uman. Am întâlnit niste medici si mai ales oameni extraordinari care, fără să tintească lucrul acesta, îmi vor rămâne mereu în suflet”, a mai declarat Despot.

Vita de Vie anuntă că primele 12 concerte din cadrul turneului Fenomental au fost deja reprogramate pentru toamna anului în curs. Turneul va începe pe 21 februarie la Pitesti si se va termina pe 15 noiembrie la Slatina.

DESPRE

FENOMENTAL este piatra de căpătâi a discografiei Vita de Vie (VdV).

FENOMENTAL este cel mai bine vândut album VdV – aproape 1.000.000 de exemplare – si cel mai premiat.

FENOMENTAL este albumul care a propulsat VdV în prima linie a trupelor românesti, atât prin sound, cât si prin manieră stilistică abordată.

FENOMENTAL este albumul care a ajuns să definească VdV cel mai bine, ca trupă, în ochii publicului.

Albumul FENOMENTAL a fost integral produs în Essen – Germania, la Basement Studio, iar înregistrările au durat doar 48 de ore, materialul fiind înregistrat în analog, pe bandă, fara niciun fel de editări ulterioare. A apărut pe piată pe suport casetă, după care a fost reeditat pe CD, incluzând în plus single-ul Vinolamine.

Vita de Vie înseamnă:

  • Adrian Despot – chitară & voce
  • Sorin „Pupe” Tănase – tobe
  • Cezar Popescu – chitară
  • Adrian Ciuplea – bass
  • Mihai Ardelean – clape

INFO

SITE: www.vitadevie.ro

FACEBOOK: www.facebook.com/vitadevie

YOUTUBE: www.youtube.com/vitadevieofficial

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: